Exact reikt partner awards uit

30-03-2021 | door: Witold Kepinski

Exact reikt partner awards uit

Softwareleverancier Exact heeft tijdens de 33ste editie van het jaarlijkse Partner van het Jaar-event vijf partners bekroond met een onderscheiding. De grote winnaar is Advisie, dat voor het tweede jaar op rij werd gekozen tot Exact Partner van het Jaar en daarnaast ook de Focus Solutions Award in de wacht sleepte. Net als vorig jaar vond de uitreiking digitaal plaats; dit keer live vanuit de studio in Nieuw-Vennep met Humberto Tan als host én ter plaatse bij twee van de winnaars.

De partner van het jaar wordt gemeten en beoordeeld op omzet, omzetgroei, customer loyalty en de ontwikkeling van new business omzet. De Partner van het Jaar Award is dus de award voor de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact. Het IT- en consultancybedrijf Advisie scoort voor de Exact Partner van het Jaar Award hoog op deze onderdelen. “Advisie heeft ook in een lastig jaar laten zien in staat te zijn succesvol nieuwe Exact-producten in de markt te zetten, nieuwe klanten weten te binden en te groeien in omzet", vertelt Paul Ramakers, CEO bij Exact. “Een prestatie waar het zeer trots op mag zijn.”

Ook Axians viel twee keer in de prijzen. Zo namen zij de Project of the Year Award met het Joerns Healthcare project in ontvangst. Daarnaast werd Jeroen van der Zande, Management Consultant bij Axians door de jury gekozen als winnaar van de Spotlight Award, op basis van de motivaties van Exacters die hem massaal nomineerden. Een bijzondere vermelding was er voor RedAnt, die de allereerste Exact Online Partner van het Jaar Award in ontvangst nam.

Overzicht van alle winnaars:

Partner van het Jaar Award: Advisie

Exact Online Partner van het Jaar Award (de partner van het jaar in het Exact Online-reseller kanaal): RedAnt

Focus Solutions Award (de partner die actief de markt bewerkt met nieuwe Exact-oplossingen): Advisie

Customer Loyalty Award (de partner die klanten het langste aan zich bindt): ERP4U

New Business Award (de partner die de meeste nieuwe klanten aantrok) – AB

Spotlight Award (de persoon die bijzondere inzet en prestaties heeft geleverd): Jeroen van der Zande van Axians

Project of the Year Award (de partner met het beste ingezonden project): Axians

Marketing Award (de partner met het beste marketinginitiatief) – AB

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, MKB, CRM, ERP
Software