Witold Kepinski - 01 april 2021

Rodney Clark wordt nieuwe channel baas van Microsoft

Rodney Clark wordt nieuwe channel baas van Microsoft image

Rodney Clark is benoemd als nieuwe channel baas van Microsoft. Hij vervangt Gavriella Schuster die deze functie na vijf jaar neerlegt. Clark werkt al bijna 25 jaar voor Microsoft, waarvan de laatste jaren rond IoT- en mixed reality toepassingen.

Microsoft meldt namens Nick Parker, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, in een blog: "Onze missie in de Global Partner Solutions-organisatie is het bouwen en verkopen van intelligente cloud- en intelligente edge-oplossingen met partners, waardoor mensen en organisaties in staat worden gesteld meer te bereiken , en een deel hiervan is om de groei voor Microsoft en onze partners te blijven stimuleren. Na bijna zeven jaar leiding te hebben gegeven aan ons partnerecosysteem en het One Commercial Partner-team, Gavriella Schusteris klaar om deze verantwoordelijkheden over te dragen en haar inspanningen te heroriënteren op andere gebieden van leiderschap. Ze heeft zoveel bereikt voor Microsoft en ons partnerecosysteem door het bedrijf te transformeren; van het leiden van de organisatie via de vorming van het One Commercial Partner-team, de ontwikkeling van ons cloud-ecosysteem tot nu 90.000 succesvolle partners, de rijping van het Cloud Solution Provider-programma, de evolutie van het MPN-landingspartnercentrum als onze enige voordeur naar Microsoft, evenals belangrijke resultaten via co-selling van partners door partners aan klanten te verbinden om hun bedrijf te laten groeien. Ik wil Gavriella bedanken en feliciteren met haar bijdragen en impact voor Microsoft en voor onze partners!

Als onderdeel van deze overgang, wordt Rodney Clark de nieuwe CVP van Global Channel Sales en Channel Chief voor Microsoft. In de afgelopen jaren heeft Rodney de IoT- en Mixed Reality Sales-activiteiten geleid, verantwoordelijk voor het bouwen van intelligente systemen en mixed reality-mogelijkheden door middel van verkoop en go-to-market executie, met duizenden partners en klanten. In zijn meer dan 20 jaar bij Microsoft is Rodney geen onbekende geweest in het kanaal, hij handhaaft de nabijheid en besteedt een groot deel van de tijd aan het vergroten van de waarde van partners. Zijn ervaring, passie en toewijding om niet alleen de industrie te versnellen, maar ook om Microsoft te stimuleren zich te concentreren op het opbouwen van capaciteiten via partners, positioneert hem ongelooflijk goed om onze partners te helpen groei te blijven stimuleren. Hij heeft ook bedrijven geleid die miljarden dollars waard zijn, nieuwe kanalen en markten ontwikkeld, M & A-initiatieven en leidde internationale organisaties. We kijken ernaar uit u kennis te laten maken met Rodney op Microsoft Inspire in juli.

Gavriella zal zich concentreren op het overdragen van haar verantwoordelijkheden aan Rodney, het team helpen het jaar sterk af te sluiten en het bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om Gavriella te erkennen en te bedanken voor haar toewijding aan partners gedurende de afgelopen zeven jaar.

Terwijl we doorgaan met het plannen van ons nieuwe fiscale jaar dat in juli begint, kijken we ernaar uit om te inspireren en onze prioriteiten te delen om onze partners te helpen gedifferentieerde oplossingen te ontwikkelen en de groei te versnellen. Bedankt voor je samenwerking!"

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!