Witold Kepinski - 01 april 2021

Oracle Cloud Lift Services helpt bij snellere cloudmigratie

Oracle Cloud Lift Services helpt bij snellere cloudmigratie image

Een van de grootste pijnpunten van cloudadoptie zijn de kosten en inspanningen van migratie aldus Oracle. Om het proces te vergemakkelijken, geeft de lancering van de nieuwe Oracle Cloud Lift Services (OCLS) nu Oracle-klanten uitgebreide toegang tot technische tools en cloud engineering-resources om workloads snel naar Oracle Cloud Infrastructure (OCI) te migreren. Oracle biedt deze middelen nu - zonder extra kosten - aan aan alle bestaande en nieuwe Oracle Cloud-klanten wereldwijd.

"Onze klanten willen een naadloos pad naar de cloud met de juiste begeleiding, oplossingsarchitectuur en praktische hulp die we kunnen bieden", aldus Vinay Kumar, senior vice president, Oracle Cloud Infrastructure. "Oracle Cloud Lift Services is slechts een van de vele wijzigingen die we doorvoeren om het succes van klanten op Oracle Cloud te versnellen."

Het nieuwe programma van Oracle biedt één aanspreekpunt voor alle technische levering en verwijdert kritische expertise-barrières voor acceptatie van OCI-services, waardoor de time-to-value wordt versneld en snellere innovatiekansen worden gecreëerd.

Met Oracle Cloud Lift Services krijgen klanten volgens de leverancier toegang tot Oracle cloud-engineers en eersteklas technische services die de migratie naar OCI hebben versneld voor zakelijke klanten, waaronder Seattle Sounders FC, Cargill en Rice University. Als onderdeel van het programma hebben klanten toegang tot cloud engineering-resources voor activiteiten variërend van prestatieanalyse, applicatiearchitectuur, praktische migraties en go-live-ondersteuning. Oracle zal met klanten samenwerken totdat hun workloads in productie zijn en helpen hun personeel te trainen in best practices, zodat ze de expertise hebben om de omgeving vooruit te helpen.

Klanten en partners zien nu al waarde in dit nieuwe programma en komen sneller door migraties, waarbij een groter deel van hun IT-budget intact blijft voor waardevollere operationele diensten en grote digitale transformatieprojecten. "Oracle Cloud Lift Services samen met het Infosys Cobalt-cloudaanbod helpen onze gezamenlijke klanten om de migratie naar de cloud te versnellen en hun landschap te moderniseren om snellere bedrijfsresultaten te behalen. Als partner zorgen we voor het succes van de klant door middel van resultaatgerichte transformatieprogramma's die gedifferentieerde mogelijkheden om onze klanten te helpen veerkrachtig, wendbaar en concurrerend te worden ”, zegt Gopikrishnan Konnanath, SVP & Service Offering Head, Oracle Services, Infosys.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!