Gratis e-boek biedt tips om dataverlies te voorkomen

01-04-2021 | door: Redactie

Gratis e-boek biedt tips om dataverlies te voorkomen

Kleine en middelgrote bedrijven verliezen zeer regelmatig data en zijn vaak niet in staat daar snel van te herstellen. Daarom heeft Carbonite in het kader van World Backup Day een speciaal e-boek uitgebracht met informatie over hoe organisaties zich kunnen verdedigen tegen dataverlies. In het e-boek staan verschillende scenario's rond dataverlies en de recoverytools waarmee u de schade kunt beperken.Download het e-boek en ontdek of u beschikt over de tools om verschillende vormen van dataverlies te voorkomen.

Een uitgebreid plan voor dataherstel kan van cruciaal belang zijn om te overleven. Dataverlies is geen kwestie van "of" het zal gebeuren, maar "wanneer" het zal gebeuren, daarom is het van belang om te werken aan een plan voor dataherstel.

Succesvol dataherstel kan van cruciaal belang zijn om te overleven. Meer dan zestig procent van de bedrijven gaf aan in de loop van een jaar data te verliezen. De enige manier om deze devices, applicaties en bijbehorende data te beschermen, is te anticiperen op elk mogelijk scenario voor dataverlies.

Er zijn tools die zijn ontworpen voor kleinschalige recovery en tools die zijn ontworpen voor grootschalige recovery. Of recoverydoelstellingen worden gehaald, is zelden een kwestie van geluk.

Er staan in het e-boek vier belangrijke factoren die bepalen of u in staat bent een succesvolle strategie te implementeren. Ontvang in dit e-boek tips over het bewerkstelligen van de juiste strategie voor uw organisatie.

Lees hierover meer in het e-boek “Uw beste verdediging tegen dataverlies”.

NOTE: Carbonite helpt verder ook channel partners, zoals resellers en MSPs, om cyberweerbaarheid toe te voegen aan klantomgevingen. Het e-boek voor channel partners is HIER gratis beschikbaar. 

Terug naar nieuws overzicht
Security