Lenovo levert Edge-to-Cloud-mogelijkheden voor datacenter-transformatie

03-04-2021 | door: Blog
Deel dit artikel:

Lenovo levert Edge-to-Cloud-mogelijkheden voor datacenter-transformatie

Lenovo introduceert verbeteringen aan zijn hypergeconvergeerde infrastructuurplatform en servicemogelijkheden, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op hun bedrijf in plaats van op hun IT-infrastructuur. Het aanbod wordt ondersteund door vertrouwde Lenovo-adviseurs met duizenden implementatieprojecten onder hun hoede, klaar om klanten te helpen hun edge-to-cloud digitale transformatiestrategie onder de knie te krijgen.

Een nieuwe suite van edge-to-cloud advies- en implementatiediensten helpt klanten te begrijpen waar ze zich bevinden op hun digitale transformatietraject en welke maatwerkoplossing past bij hun unieke workloads.

We beginnen met door Principal Consultant geleide workshops, dit zijn whiteboardsessies die applicatie- en platformteams helpen bij het navigeren door opties en het kiezen van geschikte paden voor hun unieke behoeften. De workshops zijn op maat, interactief en op samenwerking gericht. Nieuwe workshops bevatten onderwerpen als SQL Server 2019 Migration en Microsoft Azure Migration.

Nieuwe advies- en ontwerpservices omvatten VMware Cloud Foundation Design and Deployment, Hybrid Cloud Assessment, Hybrid Cloud Azure Migration Design Service en Hybrid Cloud Implementation Services.

Lenovo's langdurige relatie en technologische innovaties met VMware bieden klanten toekomstbestendige mogelijkheden om een digitale basis te bouwen om cloudtransformatie te versnellen - met één enkel, eenvoudig te beheren, hypergeconvergeerd platform.

Voor klanten die met extreem grote datasets werken, introduceert Lenovo het eerste en enige 4U 8-socket SAP HANA-gecertificeerde hypergeconvergeerde platform dat beschikbaar is met VMware vSAN . De ThinkAgile VX-oplossing stelt klanten in staat om zeer grote SAP HANA-databases parallel met andere workloads op een volledig gevirtualiseerd platform uit te voeren en te beheren.

Het verbeterde ThinkAgile VX7820 8-socket-systeem met tweemaal het aantal processors en directe NVMe- verbinding met tot 5x snellere laadtijden biedt de capaciteit om de grootte en het aantal VM's met SAP-workloads te vergroten, waardoor grotere virtuele SAP HANA-database-implementaties mogelijk worden die versnelde generatie van inzichten stimuleren en besluitvorming.

Lenovo richt zich op het verbeteren van het algehele beheer van alle ThinkAgile VX HCI-oplossingen
De nieuwe hoofdfuncties die klanten ten goede zullen komen, zijn onder meer een 75% snellere implementatie van een nieuw VX-cluster in minder dan 4 uur vergeleken met 16 uur, met een wizard-gebaseerde implementatietool, doorlopend beheer gestroomlijnd met operationele intelligentie om proactief te bewaken en te optimaliseren clusterstatus en -prestaties van VMware vRealize Operations, eenvoudig te volgen waarschuwingen om de virtuele-naar-fysieke toewijzing van hardware aanzienlijk te vereenvoudigen met visuele verbeteringen toegevoegd aan VMware vCenter, en een sterk vereenvoudigd levenscyclusbeheer via vSphere Lifecycle Manager (vLCM) dat upgrades mogelijk maakt van VMware-software en Lenovo ThinkAgile VX-serie firmware met één tool.

Door samen te innoveren met Nutanix kunnen klanten apps en workloads op één platform draaien met verbeterde beschikbaarheid, prestaties en eenvoud, waardoor hun kennisbank wordt uitgebreid van het kerndatacenter naar de echte edge.

Om klanten te helpen hun gegevens dichter bij de bron te verwerken, biedt de verbeterde Lenovo ThinkAgile HX1021 edge-oplossing ingebouwde beveiligingsverbeteringen om ervoor te zorgen dat klanten de oplossing op veel manieren buiten het kerndatacenter op afgelegen locaties kunnen inzetten en erop vertrouwen dat hun gegevens worden beschermd - van het ophangen aan fabrieksmuren, tot stapelen op planken in winkels, tot het monteren van een standaard rackoplossing op afgelegen kantoor- / filiaallocaties. Gebaseerd op een 1U hoogte, halve breedte en korte diepte, kan de Edge-server overal naartoe. Het compacte ontwerp van de oplossing biedt nieuwe rekenmogelijkheden direct daar waar de gegevens worden gegenereerd.

De oplossing biedt een breder scala aan cores (8C, 12C, 16C) met GPU-ondersteuning voor veeleisende workloads aan de rand. De robuuste Edge-server is bestand tegen temperaturen van 0-55 ° C en tolereert ook locaties met veel stof en trillingen. Lenovo ThinkShield Security biedt extra inbraakdetectie en sabotagebeveiliging voor fysieke beveiliging.

De Lenovo ThinkAgile MX-serie voor Azure Stack HCI- software en -services zijn nu beschikbaar via Lenovo Cloud Marketplace, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangeschaft. Samen bieden Lenovo en Microsoft een naadloze hybride cloudervaring met geïntegreerde Azure Stack HCI-systemen.

Digitale transformatie vereist vaak geüpgradede hardware, en de wereld produceert meer dan 50 miljoen ton e-waste per jaar , wat meer weegt dan alle commerciële vliegtuigen ooit hebben gemaakt. Als laatste stap in het IT-levenscyclustraject kan het verwijderen van activa gemakkelijk een kostbaar en arbeidsintensief probleem worden voor CIO's. Lenovo Asset Recovery Services (ARS) biedt een oplossing uit één bron voor een veiligere, gedocumenteerde verwijdering van IT-middelen en gegevens. Lenovo-experts zullen helpen bij het ontwikkelen van een duurzame bedrijfsstrategie voor technologische hardware, inclusief servers.

ARS maakt het recyclen van elektronisch afval eenvoudig en geeft klanten geld terug dat ze kunnen gebruiken voor nieuwere, betere technologie. Voor de eerste keer zullen Lenovo-teams samenwerken om een one-stop-shop te bieden voor alles in Lenovo's portfolio, van mobiele telefoons tot laptops tot volledige datacenters en alles daartussenin.

Zoals met al het nieuwe aanbod van Lenovo voor digitale transformatie, hebben klanten de mogelijkheid om hun nieuwe oplossingen als een as-a-Service-model te implementeren via Lenovo TruScale Infrastructure Services . Gebouwd op Lenovo's Enterprise ThinkSystem- en ThinkAgile-portfolio, kan het elke workload of implementatiegrootte aan met het voordeel van een pay-as-you-go-bedrijfsmodel dat met u mee kan schalen voor ultieme flexibiliteit.

Lenovo TruScale biedt cloudachtige functionaliteit met alle controle en beveiliging van een on-premise oplossing. Doelgericht, vanaf de basis, om uitdagingen op te lossen waarmee klanten daadwerkelijk worden geconfronteerd, zoals extra capaciteit die klaar is voor gebruik zonder vooraf te hoeven betalen voor overprovisioning, wat vaak een kenmerk is van de traditionele IT-inkoopaanpak.

Er is geen 'one-size-fits-all'-oplossing aangezien bedrijven hun digitale transformatietrajecten doorlopen. We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee elke CIO en IT-beslisser wordt geconfronteerd en daarom zijn we zeer toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze hardware en services om met u mee te evolueren.

Lees meer over Lenovo's edge-to-cloud-infrastructuurportfolio .

Door: Kamran Amini, Vice President en General Manager, Server, Storage en Software Defined Infrastructure, Lenovo Data Center Group

Terug naar nieuws overzicht