Wouter Hoeffnagel - 02 april 2021

Bizzomate ontvangt Great Place To Work-certificering

Bizzomate ontvangt Great Place To Work-certificering image

Bizzomate, gespecialiseerd in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, is officieel gecertificeerd als ‘Great Place To Work’. Het certificaat werd toegekend na een onafhankelijk onderzoek van Great Place To Work, een organisatie die bedrijven begeleidt met onderzoek naar, en ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap.

Om inzicht te krijgen in hoe Bizzomate functioneert als werkgever voerde Great Place To Work een onderzoek uit onder alle werknemers van Bizzomate. Daarbij is onder andere gevraagd naar de benaderbaarheid van het management team, de mate van verantwoordelijkheid die medewerkers krijgen en de waardering die ze krijgen als ze projecten op een andere, nieuwe manier aanpakken. Bizzomate behaalde op al deze aspecten de volledige 100 procent score.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en MVO

Medewerkers van Bizzomate mogen tien procent van hun tijd besteden aan projecten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo zijn ze bijvoorbeeld maatje van mensen met een beperking of doen ze klussen voor mensen die dat zelf niet meer kunnen. Medewerkers krijgen daarnaast veel ruimte voor eigen initiatief. Ze mogen tien procent van hun tijd gebruiken om projecten te doen in een ontwikkelrichting waar ze zelf voor kiezen.

Anne van der Heide, Happiness Officer bij Bizzomate: “Ik ben erg trots op de hoge scores die uit het onderzoek van Great Place To Work zijn gekomen. Bij Bizzomate geloven we dat gelukkige, tevreden medewerkers de basis vormen voor het succes van een bedrijf. Daarom heeft het welzijn van medewerkers al jaren hoge prioriteit bij ons. Door deze onafhankelijke benchmark te laten uitvoeren, weten we wat we nog verder kunnen verbeteren in de komende jaren. We willen mensen bijvoorbeeld nog meer gaan betrekken bij belangrijke beslissingen over hun werkinhoud en werkomgeving. Met deze en andere nieuwe inzichten hopen we voor onze huidige medewerkers en potentiële nieuwe werknemers een nog leukere, betere werkgever te worden.”

Erik Poels van Bizzomate: “Bizzomate is een hele eerlijke organisatie waarin de cultuur plat is en mensen kunnen zeggen wat ze vinden en voelen. Leidinggevenden stellen zichzelf op als gidsen en begeleiden bij het realiseren van de persoonlijke groei van medewerkers. Daarnaast zet Bizzomate zich in op sociaal en maatschappelijk vlak. Niet zozeer om een schouderklopje te krijgen of speciaal gevonden te willen worden, maar vanuit de oprechte overtuiging dat het belangrijk is om je in te zetten voor de maatschappij. De erkenning van Bizzomate als Great Place To Work is dan ook volkomen terecht.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!