Witold Kepinski - 07 april 2021

Amadys neemt Tecnolimit over

Amadys neemt Tecnolimit over image

Amadys, een Belgische systeemintegrator van end-to-end connectiviteitsoplossingen, heeft het Nederlandse Tecnolimit overgenomen  systeemleverancier van volledig geïntegreerde POP-behuizingen en racks.

Met deze overname zet Amadys een belangrijke strategische stap in haar ontwikkeling als internationale aanbieder van totale connectiviteitsoplossingen. De overname past perfect in de ambitieuze buy-and-build-strategie van Amadys binnen een sterk groeiende internationale telecom / FttX-markt.

Theo de Winter (Managing Director, Tecnolimit: "Door onze krachten te bundelen met Amadys kunnen we beter anticiperen op de dynamische en sterk groeiende internationale telecommarkt en onze strategische groeiambities verder waarmaken. We kijken met veel vertrouwen uit naar de toekomstige samenwerking met Amadys.

Jasper Bilsen (CSO Amadys): "Met de overname van Tecnolimit verbreden we ons portfolio en versterken we onze positie als toonaangevende leverancier van totale connectiviteitsoplossingen. Met trots en veel enthousiasme verwelkomen we Tecnolimit in de Amadys-groep."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!