Open Line verhoogt gebruikerstevredenheid met WorkplaceBuddy

07-04-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Open Line verhoogt gebruikerstevredenheid met WorkplaceBuddy

Open Line en WorkplaceBuddy zijn een partnership aangegaan, dit met als doel om de managed services klanten van Open Line actief en proactief te blijven ondersteunen in de veranderlijke wereld van Microsoft 365. WorkplaceBuddy zal ingezet worden voor gebruikersadoptietrajecten, maar ook voor continue (klantspecifieke) ondersteuning en inspiratie.

WorkplaceBuddy investeert continu in video- en chatbotcontent die eindgebruikers gaat helpen als ze (technische of functionele) vragen hebben, maar ook in content die eindgebruikers zal verrassen en inspireren om meer met Microsoft 365 te doen. Open Line verwacht met de inzet van WorkplaceBuddy een toegankelijk extra kanaal aan te bieden waardoor eindgebruikers sneller geholpen kunnen worden, ook buiten kantoortijden.

Het inzicht dat WorkplaceBuddy biedt, stelt zowel de klant als Open Line instaat om de eindgebruikers gerichter mee te nemen in de mogelijkheden van ICT en hiervoor waar nodig de dienstverlening aan te passen en de eindgebruikers digitaal vaardiger te maken.

Inspelen op toekomstige werkplekontwikkelingen en -behoeftes

Vanuit strategisch oogpunt wil Open Line komende jaren verder bouwen met WorkplaceBuddy door het te koppelen aan door Open Line te ontwikkelen chatbottechnologie en artificial intelligence. Hiermee zullen zogenaamde citizen developers (technische voorlopers in de organisatie) verder ondersteund gaan worden, maar zal er ook veel laagdrempelige technische tooling gerealiseerd kunnen worden om organisaties in verdere automatiserings- en efficiëntieslagen te ondersteunen.

Een voorbeeld op korte termijn is Workspace365. Open Line is recent benoemd tot ‘Thriving Partner’, de hoogst haalbare partner status van Workspace365. Open Line brengt Workspace365 en WorkplaceBuddy technisch en functioneel samen in haar werkplekpropositie. Zo zal de chatbot en e-learnings van WorkplaceBuddy direct beschikbaar zijn vanuit Workspace365 waardoor eindgebruikers nog laagdrempeliger kwalitatief geholpen worden om het maximale uit hun IT-aanbod te halen.

Terug naar nieuws overzicht
Software