ServiceNow Elite Partner Plat4mation wordt actief in Zwitserland

09-04-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ServiceNow Elite Partner Plat4mation wordt actief in Zwitserland

Plat4mation, een ServiceNow Elite Partner die producten en diensten van wereldklasse levert voor het ServiceNow-platform heeft de opening van twee nieuwe kantoren aangekondigd in Winterthur (ZH) en Rolle (VD) in Zwitserland. Hiermee beoogt het bedrijf zijn marktpositie in het Alpengebied te versterken en brengen ze hun strategische totaaloplossingen en -consultancy voor het ServiceNow-platform op de Zwitserse markt.

Het Alpengebied is strategisch gezien een belangrijke regio voor de internationale Plat4mation-organisatie vanwege de groeiende vraag naar ServiceNow-applicaties, -oplossingen en professionele diensten. Om die reden heeft Plat4mation de economische ontwikkelingen in deze regio de afgelopen jaren nauwlettend in de gaten gehouden en biedt het al professionele diensten aan internationale organisaties. Puttend uit de resources en professionele expertise in hun wereldwijde netwerk beoogt Plat4mation bedrijven te ondersteunen in het waarmaken van hun visie op bedrijfstransformatie en ervoor te zorgen dat mensen flow in hun werk ervaren. Dit is in lijn met de missie die het bedrijf heeft om dé internationale ServiceNow Elite Partner te worden die totaaloplossingen in alle verticals op het ServiceNow-platform levert.

Het oprichten van de Zwitserse kantoren is in handen van directeur Tomi Selak. Naast het opbouwen van het bedrijf, wat hij samen zal doen met Katja Thevenot-Bamert, ligt de focus vooral op het bouwen van waardevolle klantrelaties en het verwerven van een naam in de markt. “We kunnen niet wachten om de Plat4mation-diensten en -producten naar het Alpengebied te brengen, omdat we een unieke ServiceNow partner zijn die veel te bieden heeft. We zijn een gerenommeerde specialist met een hoog expertiseniveau, geleverd door gepassioneerde ServiceNow-specialisten” zegt Tomi Selak, directeur Plat4mation ALPS.

Elmer de Valk, CEO van Plat4mation: “De keus om onze aanwezigheid in het Alpengebied te versterken was de meest voor de hand liggende vervolgstap binnen onze bedrijfsgroeistrategie. We helpen namelijk al jaren Zwitserse en Oostenrijkse klanten. De nieuwe kantoren in Zwitserland gaan ons helpen een nóg hechtere band met onze klanten daar op te bouwen. Zo vergroten we onze impact en meerwaarde voor klanten. Ons doel is om het toplevel management te ondersteunen in hun digitale transformatie en voortdurend geweldige IT, Employee en Customer Experiences te leveren. De gehele Plat4mation Groep kijkt ernaar uit om samen met Tomi en Katja dit nieuwe avontuur tot een groot succes te maken.”

Terug naar nieuws overzicht