Zendesk versterkt directie en Raad van Bestuur

Alex Constantinople

Zendesk versterkt directie en Raad van Bestuur

Brandon Gayle en Steve Johnson

11-04-2021
Deel dit artikel:

Zendesk versterkt directie en Raad van Bestuur

Zendesk maakt een aantal strategische benoemingen bekend binnen de directie en de Raad van Bestuur. Alex Constantinople start op 10 mei bij het bedrijf als Chief Marketing Officer. Brandon Gayle en Steve Johnson zijn per 31 maart toegetreden tot de Raad van Bestuur. Zendesks huidige CMO Jeff Titterton wordt Chief Operating Officer van Zendesk.

“Nu we de volgende groeifase bij Zendesk ingaan, willen we nog doelgerichter werken. We bouwen aan een langetermijnvisie voor ons product, het team en onze klanten. We zijn verheugd dat Alex zich bij ons directieteam voegt en Brandon en Steve lid worden van ons bestuur”, aldus Mikkel Svane, CEO en oprichter van Zendesk.

Alex Constantinopl

Constantinople, een doorgewinterde strategische marketeer en een bekende naam in de markt, komt over van Outcast, een gerenommeerd marketingbureau in San Francisco. Daar was ze tot vorige maand CEO en al ruim tien jaar een belangrijke sparringpartner van een aantal van 's werelds meest innovatieve technologiebedrijven. Ze gaat een belangrijke rol spelen bij het definiëren, ontwikkelen en afstemmen van de strategie van Zendesk, de algehele communicatie en positionering in de markt, en zal het bedrijf helpen de merkidentiteit verder te ontwikkelen.

"Ik kijk ernaar uit onderdeel te worden van het Zendesk-team en een marketingorganisatie te leiden die bekend staat om het creëren en leveren van goede merkervaringen voor klanten", aldus Constantinople. "Er liggen zoveel kansen voor Zendesk om de toekomst van klantenservice vorm te geven zeker gezien de aanhoudende langetermijngroei en de mijlpaal van een omzet van 1 miljard dollar die afgelopen jaar werd bereikt.”

Brandon Gayle

Brandon Gayle is Executive Vice President van Spurs Sports and Entertainment, eigenaar van het NBA-team de San Antonio Spurs. Zendesk noemt de ervaring van Brandon om de missie en het doel van een bedrijf te verbinden met zijn product en klanten van grote waarde. Voorafgaand aan deze functie werkte hij langere tijd bij Facebook en Instagram. Voor die tijd bekleedde Brandon functies bij Groupon, de New York Jets en werkte hij als consultant bij Bain & Company.

Steve Johnson

Steve Johnson is een user experience-expert. Hij bouwt, begeleidt en coacht creatieve organisaties die slimme producten ontwerpen. Momenteel is hij Vice President User Experience bij Netflix, en daarvoor werkte hij voor Electronic Arts, Adobe en LinkedIn. Terwijl Zendesk zijn activiteiten wereldwijd blijft uitbreiden, zal Steve zich richten op het tot uiting brengen van het unieke perspectief van een doelgroep in design.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People