AWS Amazon Lookout for Equipment service is beschikbaar

10-04-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AWS Amazon Lookout for Equipment service is beschikbaar

Amazon Web Services (AWS) kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Amazon Lookout for Equipment, een nieuwe service die gebruikmaakt van door AWS ontwikkelde machine learning-modellen om klanten te helpen voorspellend onderhoud uit te voeren aan de apparatuur in hun faciliteiten zoals fabrieken en offshore locaties.

Amazon Lookout for Equipment neemt sensorgegevens op van de industriële apparatuur van een klant (bijv. druk, stroomsnelheid, toerentallen, temperatuur en vermogen) en traint vervolgens een uniek machine learning-model om nauwkeurig vroege waarschuwingssignalen van machinestoring of suboptimale prestaties te voorspellen met behulp van real- tijdgegevensstromen van de apparatuur van de klant.

Met Amazon Lookout for Equipment kunnen klanten afwijkingen in apparatuur snel en nauwkeurig detecteren, snel problemen diagnosticeren, valse waarschuwingen verminderen en dure stilstand vermijden door actie te ondernemen voordat machinestoringen optreden.

Er zijn geen verplichtingen vooraf of minimumvergoedingen bij AmazonLookout for Equipment, en klanten betalen voor de hoeveelheid opgenomen gegevens, de rekenuren die worden gebruikt om een aangepast model te trainen en het aantal gebruikte inferentie-uren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud