HP Creators Innovatie Webinar

12-04-2021

HP Creators Innovatie Webinar
(15-04-2021)

Bent u werkzaam in de creatieve industrie? Of u nu een designer, video-editor, fotograaf, engineer of een combinatie hiervan bent, dan is het Creators Innovation Webinar iets voor u!

U leert hier alles over de laatste ontwikkelingen rondom software en equipment innovaties die u helpen om alle creatieve uitdagingen aan te kunnen. Zo gaan wij in op de laatste trends betreft professional visual computing op zowel de NVIDIA grafische kaarten als de NVIDIA software tools: „NVIDIA Omniverse™ en het Platform CloudXR™“.

Ook nemen wij u mee naar de wereld van Adobe Sensei, het AI platform van Adobe dat de creatieve sector innoveert, vergemakkelijkt en versnelt. Tijdens dit deel gaan wij ook in op Adobe’s eco-systeem voor online samenwerking, het on-brand houden van je werk en de integratie met Microsoft 365.

Tot slot behandelen wij de optimale combinaties hardware en software voor de creatieve sector:

  • Wat is er benodigd om uw Adobe workloads optimaal te laten verwerken met HP & NVIDIA?
  • Hoe kunt u de samenwerking in gezamenlijke projecten optimaliseren?
  • Hoe helpt NVIDIA Platform CloudXR™? u om optimale flexibiliteit in uw werkproces te realiseren?

Graag nodigen wij u uit voor het webinar op donderdag 15 april om 10.00 uur.

Klik hier om u GRATIS in te schrijven voor het webinar.

Sprekers

De sprekers gaan met elkaar in gesprek en praten u bij over de laatste trends.

Bart Van de Wiele - Principal Solutions Consultant EMEA, Adobe
In 2002 startte Bart zijn loopbaan als grafisch vormgever met een specialisatie in print productie en beeldoptimalisatie. Enkele jaren later ging hij aan de slag als Adobe trainer waarbij je hem tegen het lijf kon lopen als spreker op internationale events in de V.S., Europa en Australië. Vandaag is hij een Principal Solutions Consultant bij Adobe en weet hij je alles te vertellen over design, workflows en creatieve technologie.

Edgar Luten - HP Solutions, Creatieve professional. Technologische inzichten in IT Management
20 jaar geleden bij HP begonnen, waarvan de laatste 10 jaar in het Nederlandse product managementteam. Edgar is momenteel verantwoordelijk voor het HP workstation portfolio.

Jits Langedijk - Sr. Solutions Architect, NVIDIA
Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Jits op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Jits organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder. Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Jits brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Wilt u op de hoogte blijven van de bovenstaande vraagstukken? Meld u dan aan voor het webinar. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Bekijk hier een overzicht van alle geplande webinars.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware