Oracle Journeys ondersteunt HR-teams bij gepersonaliseerde ondersteuning

13-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Oracle Journeys ondersteunt HR-teams bij gepersonaliseerde ondersteuning

Oracle introduceert een nieuw platform aan waarmee het een meer intuïtieve, gepersonaliseerde en gestroomlijnde werknemerservaring biedt binnen Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM). Oracle Journeys biedt organisaties een centrale plek die werknemers helpt alle aspecten van hun werk te doorlopen en complexe taken te voltooien. De nieuwe functionaliteiten stellen HR-teams in staat werknemers stap-voor-stap begeleiding te bieden bij uiteenlopende zaken zoals onboarding, de geboorte van een baby, terugkeer naar de werkplek, de lancering van een nieuw product of carrièreontwikkeling.

“Het afgelopen jaar werd ons huis ook ons kantoor. We raakten gewend aan de manier waarop technologie ons privéleven verbeterde en werknemers verwachten diezelfde ervaring nu ook op kantoor”, zegt Chris Leone, Senior Vice President Development, Oracle Cloud HCM. “Wanneer de kantoren weer opengaan, is het van cruciaal belang werknemers consistente en positieve ervaringen te bieden, of ze nu thuiswerken of op kantoor. Maar er is meer nodig. Organisaties moeten gedurende de hele loopbaan van een werknemer begeleiding bieden; van training, het vinden van een mentor en terugkeer naar kantoor tot veilig reizen. Oracle Journeys helpt HR-teams waarde te creëren die verder gaat dan de traditionele HR-processen.”

Journeys LaunchPad

Journeys LaunchPad biedt werknemers één centrale plek om de op hun behoeften afgestemde Journey te verkennen, te lanceren en te delen. Het platform kan elke Journey faciliteren, of deze nu is toegewezen door een manager of aanbevolen door AI.

Journeys Creator stelt HR-teams in staat Journeys door de hele organisatie heen te creëren, aan te passen en toe te wijzen. Het biedt toegang tot een bibliotheek van reeds gecreëerde Journey-templates die kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van het bedrijf, het personeelsbestand of individuele teams.

Journeys Booster

Journeys Booster helpt bij de integratie van HR-processen met andere bedrijfsfuncties zoals financiën, operations en facility management met systemen en externe applicaties van externe partijen. Dit maakt end-to-end procesafronding binnen een enkel platform mogelijk, ondersteund door de procesautomatiseringsmogelijkheden van Oracle Process Cloud.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud