IBM Managed Infrastructure Services heet voortaan Kyndryl

Martin Schroeter, CEO Kyndryl

IBM Managed Infrastructure Services heet voortaan Kyndryl

13-04-2021 | door: Witold Kepinski

IBM Managed Infrastructure Services heet voortaan Kyndryl

IBM meldt dat Kyndryl de naam zal zijn van het nieuwe, onafhankelijke bedrijf dat zal worden opgericht na de afsplitsing van zijn Managed Infrastructure Services-activiteiten, wat wordt verwacht te gebeuren tegen het einde van 2021. "Kyndryl roept de geest van echt partnerschap en groei op", zegt Martin Schroeter (foto), ceo van Kyndryl. "Klanten over de hele wereld zullen Kyndryl leren kennen als een merk dat de vitale systemen in het hart van de vooruitgang beheert, en als een onafhankelijk bedrijf met het beste wereldwijde talent in de branche."

Kyndryl kondigde ook aan dat het hoofdkantoor in New York City zal worden gevestigd. "De beslissing om ons bedrijfsteam te vestigen in een van 's werelds meest levendige en mondiale stedelijke centra, onderstreept onze toewijding aan de economische gezondheid van steden", aldus Schroeter.

Kyndryl is een moderne bewerking van twee woorden die centraal staan in de identiteit en missie van het nieuwe bedrijf. "Kyn" is afgeleid van het woord verwantschap en verwijst naar de overtuiging dat relaties met mensen - werknemers, klanten en partners - centraal staan in de strategie en dat langdurige relaties moeten worden opgebouwd en gekoesterd. "Dryl" komt uit de 'ranken' plantkunde en doet denken aan nieuwe groei en het idee dat - samen met klanten en partners - het bedrijf altijd werkt aan het bevorderen van menselijke vooruitgang. In de plantkunde zijn ranken gespecialiseerde stengels, bladeren of bladstelen met een draadachtige vorm die door klimplanten worden gebruikt voor ondersteuning en hechting, waarbij ze zich winden om alles wat ze aanraken.

Als onafhankelijk bedrijf zal Kyndryl allianties aangaan met een divers ecosysteem van diverse technologie partners. Met het meest ervaren talent in de branche en een wereldwijde basis van 4.600 klanten, waaronder enkele van 's werelds meest complexe technologieomgevingen, bevindt Kyndryl zich in een unieke positie om klanten te helpen bij het bouwen van sterke, veilige, veerkrachtige en adaptieve digitale mogelijkheden.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud