Dutch IT Channel start Cloud Project 2021

Dutch IT Channel start Cloud Project 2021

15-04-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel start Cloud Project 2021

Dutch IT Channel start in april 2021 met het Dutch IT Cloud Project. Het tech business platform publiceert dan tot en met 2021 interessante content zoals artikelen en  video’s op de speciale cloud sectie van Dutch IT-channel en Executive-People. Daarnaast worden er Dutch IT Cloud Talkshows geproduceerd in een studio. Tevens zijn er talkshows die online worden opgenomen en gepubliceerd in de reeks 'Leaders of Cloud'. In verband met de huidige Covid-19 situatie vindt dit jaar geen afsluitend event plaats. Het Dutch IT Cloud Project richt zich op de community van leveranciers, distributeurs, resellers en IT-beslissers zoals CIO’s, cloud specialisten en IT-managers.

Dutch IT Channel belicht met zijn tweede editie van het Cloud Project actuele trends en technologie toepassingen, zowel online als in de special Cloud in een magazine die verschijnt op 17 juni 2021 Dutch IT Channel hoofdredacteur Witold Kepinski: “Weten wat er speelt en gaat spelen rond cloud in de komende jaren is belangrijk voor alle betrokkenen in onze branche. In de periode april – juni 2021 wordt er dan ook volop aandacht besteed aan actuele cloud trends, toepassingen en ontwikkelingen die organisaties wendbaar en toekomstbestendig maken.”

Dutch IT Cloud Onderzoek

Kepinski vervolgt: “We informeren met Dutch IT Cloud Project de hele keten in de zakelijke ICT-branche. We geven onze lezers en volgers nieuwe interessante informatie over cloud toepassingen die hun bedrijfsvoering ondersteunen. In juni 2021 sluiten we het project af met de Dutch IT-channel print special rondom cloud dat 17 juni verschijnt. Daarin staan ook weer interessante resultaten te lezen van het Dutch IT Cloud onderzoek dat in samenwerking met Smart Profile is uitgevoerd onder IT-beslissers en spelers in de ICT-branche. U kunt nu deelnemen aan dit relevante onderzoek via deze link.

Talkshows

Rob de Kleijnen, directeur-uitgever Dutch IT Channel: “Wij hebben door de huidige Covid-19 omstandigheden helaas moeten beslissen om dit jaar geen event als afsluiting van het Dutch IT Cloud Project te organiseren.. Vanaf april gaan we met thought leaders zoals Gartner, cloud leaders en partners de ICT-branche en IT-beslissers informeren over actuele cloud vraagstukken en toepassingen. Dat doen we niet alleen met artikelen maar ook met Dutch IT Cloud Talkshows. Danny Frietman (moderator) gaat in de Dutch IT Channel studio in gesprek over uiteenlopende Cloud onderwerpen en toepassingen. Daarnaast gaat Danny Frietman één op één virtueel in gesprek via een video webcast met specialisten, partners en andere gasten in de reeks ‘Leaders of  Cloud’.

Partner worden

Participatie aan het Dutch IT Cloud Project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, IT-dienstverleners en cloud service providers. Zij kunnen hun innovatieve aanbod van cloud technologie en services via Dutch IT Channel en Executive People aan IT-beslissers en channel partners tonen. Voor partner mogelijkheden en aanvullende informatie neem contact op met:

Rob de Kleijnen: rdekleijnen@dutchitchannel.nl - 06-40236803

Yvonne Bansagi: y.bansagi@dutchitchannel.nl - 06-23530399

Marc Jongbloed: m.jongbloed@dutchitchannel.nl - 06-43753759

Download HIER de Dutch IT Channel Cloud folder voor meer informatie

Terug naar nieuws overzicht
Cloud