Maaike Dekkers aan de slag als directeur bij ICT-specialist Tech Bakery

17-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Maaike Dekkers aan de slag als directeur bij ICT-specialist Tech Bakery

Maaike Dekkers en MG Partners stappen per april 2021 in Tech Bakery als partners. Maaike Dekkers wordt de nieuwe directeur van het bedrijf, terwijl ook de huidige directeuren Jeffrey Werner en Steven Bleker betrokken blijven.

Tech Bakery ondersteunt (zorg)organisaties bij de implementatie en adoptie van nieuwe technologie. Werner: "Door technologie voor zorgprofessionals te laten werken, kunnen zij op een leuke, makkelijke en vooral efficiënte manier onderling en met cliënten/patiënten communiceren en samenwerken. Dat is, onder andere, de toegevoegde waarde van technologie in de zorg."

Groei

De benoeming van Dekkers moet bijdragen aan de verdere groei van het bedrijf. "Wij zien een nieuwe fase van groei voor ons, die mede mogelijk kan worden gemaakt door de samenwerking met Maaike en MG Partners", zegt Bleker. Werner voegt toe: 'Groei is een van onze ambities. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze positie binnen de zorgsector te versterken en om zorgklanten nog beter te ondersteunen bij de digitale transformatie. De samenwerking met MG Partners en Maaike opent deuren om, naast onze bestaande dienstverlening rondom zorgspecifieke ICT-vraagstukken, nieuwe innoverende diensten en producten aan te bieden. Door de krachten te bundelen kan Tech Bakery als bredere partner worden ingezet bij zorginstellingen."

Door deze nieuwe stap kunnen de groeiambities sneller gerealiseerd worden. Dekkers is ook oprichter van SilverFit. "Ik zag bij SilverFit met eigen ogen hoe belangrijk het is om zorgmedewerkers intrinsiek te motiveren om met nieuwe technologie aan de slag te gaan. Dat is precies waarin Tech Bakery zich heeft gespecialiseerd", aldus Dekkers. "Ik heb er heel veel zin in om met Tech Bakery nog meer zorginstellingen te helpen om effectiever met technologie te leren werken. Zo hebben zorgprofessionals meer tijd voor het allerbelangrijkste: hun cliënten."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People