Bitdefender verbetert wereldwijde partnerprogramma

16-04-2021 | door: Witold Kepinski

Bitdefender verbetert wereldwijde partnerprogramma

Bitdefender, leverancier van cybersecurity-oplossingen, introduceert verbeteringen van zijn channelprogramma, het Partner Advantage Network. Het doel hiervan is om de omzetkansen van partners te vergroten en ervoor te zorgen dat Bitdefender het makkelijkste bedrijf is om samen mee te werken binnen de security-branche.

De verbeteringen stellen partners in staat om hun klanten te voorzien van geavanceerde oplossingen en -diensten van Bitdefender voor de detectie en preventie van cyberdreigingen en incidentrespons.

“Bitdefender biedt een breed scala aan security-oplossingen voor de meest populaire segmenten, zoals endpoint-bescherming, beveiliging van workloads in de cloud en managed detection and response (MDR)”, zegt Mathias Schick, head Solution & Practice Management Security bij Bechtle Logistik & Service. “Met Bitdefender beschikken we over een sterke en betrouwbare partner om onze klanten te beschermen tegen de voortdurend veranderende cyberdreigingen. De innovatieve security-technologie en uitmuntende ondersteuning van Bitdefender zijn kenmerkend voor onze strategische samenwerking. Hierdoor zijn we optimaal in staat om onze relaties met klanten op peil te houden en verder uit te bouwen.”

Terug naar nieuws overzicht