Arrow Electronics gaat pan-Europese distributieovereenkomst aan met Secureworks

Alexis Brabant, Arrow

17-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Arrow Electronics gaat pan-Europese distributieovereenkomst aan met Secureworks

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics tekent een pan-Europese distributieovereenkomst met het wereldwijd opererende cyberbeveiligingsbedrijf Secureworks. Hiermee wordt een uitgebreid portfolio van schaalbare en complementaire beveiligingssoftware en -diensten opgenomen in het Europese aanbod.

Met hun samenwerking willen Arrow en Secureworks bedrijven helpen bij het op veilige wijze digitaliseren. Secureworks is gespecialiseerd softwaregedreven beveiligingsoplossingen waar de markt in toenemende mate behoefte aan heeft. Naarmate organisaties door digitalisering technisch gezien steeds complexer worden, zijn er steeds meer endpoints en applicaties die bedreigd worden door cyberaanvallen - vooral binnen cloudomgevingen en in de netwerkinfrastructuur. Arrow en Secureworks noemen het absoluut noodzakelijk dat digitale structuren worden beveiligd tegen deze evoluerende bedreigingen, zonder dat organisaties geremd worden te innoveren en groeien.

Arrow bundelt de krachten met Secureworks op het gebied van werving van kanaalpartners, de activering van het kanaal en verkoopondersteuning. Kanaalpartners die deelnemen aan het Secureworks Global Partner Program kunnen speciale voordelen krijgen, zoals dealregistratie, leadtoewijzing, duidelijke regels voor inzet en financiële voordelen. Daarnaast kunnen kanaalpartners marketingontwikkelingsfondsen aanvragen.

Producten en diensten

Producten en diensten die binnen de nieuwe distributieovereenkomst beschikbaar zijn, zijn onder meer Secureworks Taegis XDR (Extended Detection and Response), Secureworks Taegis ManagedXDR, Secureworks Taegis VDR en de Secureworks Incident Management Retainer, die proactief kunnen worden ingezet bij noodsituaties.

Maureen Perrelli, chief channel officer bij Secureworks: "We zijn zeer verheugd over de uitbreiding van onze relatie met Arrow. We kunnen nu softwareproducten en incident response-diensten van Secureworks aanbieden aan hun uitstekende en uitgebreide reseller-netwerk in Europa. Arrow is de voorkeursdistributeur van Secureworks in Noord-Amerika en is wereldwijd goed gepositioneerd om de channel partner gemeenschap te helpen om Secureworks-producten en -diensten te leveren aan de Europese cyberbeveiligingsmarkt."

"Met een groot netwerk van toonaangevende fabrikanten en service providers kan Arrow een breed scala aan oplossingen leveren om het gehele technologische ecosysteem te ondersteunen," aldus Alexis Brabant (foto), vice president van EMEA sales voor Arrow's enterprise computing solutions business. "De dreiging van cyberaanvallen is nog nooit zo groot geweest en Arrow is daarom erg enthousiast over de samenwerking met Secureworks zodat we klanten kunnen ondersteunen om deze aanvallen het hoofd te bieden. De overeenkomst zorgt ervoor dat klanten hun business kunnen uitbreiden terwijl ze de zekerheid hebben dat hun beveiliging net zo snel kan meegroeien zodat ze hun data kunnen beschermen tegen mogelijke aanvallen."

Terug naar nieuws overzicht