Witold Kepinski - 20 april 2021

Prianto breidt cybersecurity portfolio uit met AppGuard

Prianto breidt cybersecurity portfolio uit met AppGuard image

Prianto, een value-added software distributeur van IT-producten en diensten, kondigt vandaag een distributieovereenkomst aan met AppGuard, een wereldwijde leverancier van endpoint security die organisaties beschermt tegen cyberaanvallen door te voorkomen dat malware schade kan veroorzaken.

In het kader van de overeenkomst zal Prianto AppGuard's gepatenteerde malware disruptie technologie distribueren in de Benelux regio, waarmee Prianto haar inzet verder uitbreidt om haar resellers en hun klanten in staat te stellen zich beter te verdedigen tegen cyberaanvallen, waaronder zero-day en supply chain aanvallen.

"De grotendeels gedistribueerde ondernemingen van vandaag moeten ervoor zorgen dat ze in 2021 endpoint security op de eerste plaats zetten," zegt Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto Benelux. "Prianto Benelux werkt daarom samen met de meest innovatieve beveiligingsleveranciers om de beste oplossingen op de markt te brengen. Na intensief marktonderzoek kwamen we erachter dat AppGuard's disruptieve technologie een unieke aanpak biedt die meer endpoint security biedt dan elke traditionele oplossing op de markt. Door AppGuard’s effectieve pre-launch beveiliging toe te voegen aan portfolio, kunnen partners en hun klanten zich beschermen tegen zelfs de meest geavanceerde cyberaanvallen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!