Redactie - 21 april 2021

Scab neemt loonadministratie loSa van Kraan over

Scab neemt loonadministratie loSa van Kraan over image

Scab neemt loonadministatie (loSa) van Kraan over. "Wij hebben decennia lang veel bouwbedrijven mogen helpen en ondersteunen met hun loonverwerking. Het persoonlijke tintje wat onze medewerkers al die jaren hebben meegegeven, werd door veel klanten geprezen. Scab, de leider als het gaat om loonverwerking voor de Bouw, neemt het stokje en daarmee alle loonactiviteiten over" zo meldt Kraan Bouwcomputing op zijn site.

Kraan meldt: "De focus op het ontwikkelen van Bouwsoftware mag op lange termijn niet ten koste gaan van de klanttevredenheid van de loonadministratiegebruikers. Dan is het overdragen en gaan samenwerken met dé leidende partij Scab een vooruitgang voor ons, voor onze klanten en voor Scab. En daarmee dus de enige juiste keuze. In 1973 werd Stichting Scab beheer opgericht. De stichting vond zijn oorsprong door het vooruitstrevende initiatief van verschillende bouwondernemers die een gezamenlijk doel voor ogen hadden: diensten voor de bouw bedacht door de bouw. Het zwaartepunt lag bij Scab van meet af aan op de bundeling van financiële dienstverlening. De doelen zijn onveranderd gebleven, ze zijn eenvoudig, effectief, kostenbesparend en efficiënt. Ook is het ideaal nooit gewijzigd. Nog steeds gaat een goede dienst voor het winstoogmerk. Als organisatie is Scab wel veranderd en met de tijd meegegroeid. In de afgelopen 50 jaar hebben ze zich steeds verder ontwikkeld tot een volwaardig en landelijk opererend accountantskantoor voor de bouw. Met uitgebreide specifieke diensten voor de bouwbranche."

Maarten Stubbé, algemeen directeur van Scab: “Met deze acquisitie breiden wij niet alleen onze activiteiten als loonverwerker uit, maar bevestigen wij opnieuw ons specialisme voor de bouw”.

Achter de schermen is er en wordt er hard gewerkt aan een koppeling tussen Scab en Kraan. Zo kunnen de Kraan klanten gebruik blijven maken van de gebruikelijke werkwijze in de Kraan Bouwsoftware. Geert-Jan den Besten, algemeen directeur Kraan: “Zo heeft Kraan er met Scab een gespecialiseerde nieuwe partner bij. Wij zien uit naar de samenwerking!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!