Zerto introduceert Backup for SaaS powered by Keepit

22-04-2021 | door: Redactie

Zerto introduceert Backup for SaaS powered by Keepit

Zerto, leverancier van oplossingen voor databeheer en gegevensbescherming in de cloud, introduceert vandaag Zerto Backup for SaaS, powered by Keepit. Keepit is een toonaangevende backup & recovery-oplossing voor het beheren en beschermen van SaaS-data. Zerto Backup for SaaS biedt ondersteuning voor de populairste SaaS-oplossingen, waaronder Microsoft 365, Dynamics 365, Salesforce en Google Workspace.

Zerto Backup for SaaS is in en voor de cloud ontwikkeld. De oplossing combineert eenvoud met krachtige schaalbaarheid en security by design. Het gebruik van best practices voor databeheer in de cloud stelt organisaties in staat om de IT-beveiliging te vereenvoudigen en snel cloud-implementaties in gebruik te nemen. Zerto Backup for SaaS draait op een veilige private infrastructuur en zorgt ervoor dat data niet door onbevoegden kan worden gewijzigd. De oplossing waarborgt daarmee optimale compliance en beschikbaarheid van data.

“De cloud maakt het mogelijk om altijd en overal zaken te doen. Hierdoor brengen organisaties steeds meer bedrijfskritische data in de cloud onder”, zegt David Osman, director Technology Alliances bij Zerto. “Organisaties die het maken van backups van SaaS-data niet vanaf het begin meenemen, kunnen pijnlijke verliezen lijden, aangezien de meeste SaaS-leveranciers dit essentiële beveiligingsmechanisme niet standaard in hun oplossingen opnemen.”

Voor SaaS-data in de cloud gelden dezelfde eisen en uitdagingen rond herstel als voor traditionele data: menselijke fouten, onopzettelijke verwijdering, compliance en toegang tot en beheer van data tijdens geplande en ongeplande downtime. Bedrijven kunnen elk moment worden bestookt met ransomware-aanvallen. En wat zij ook in de cloud opslaan - e-mails, bestanden, chathistories, verkoopgegevens, daar blijven ze zelf verantwoordelijk voor. Zerto Backup for SaaS vereenvoudigt dit complexe proces.

Zerto Backup for SaaS biedt volledig en fijnmazig herstel en waarborgt de beschikbaarheid van data buiten het standaard datacenter van organisaties. De oplossing slaat een extra back-up op van data op een veilige externe locatie als extra bescherming tegen ransomware. Zerto Backup for SaaS is ontwikkeld met het oog op eenvoud en biedt unieke intuïtieve functies zoals smart search, zodat gebruikers alle niveaus kunnen doorzoeken inclusief relevante zoekresultaten, zelfs bij fout gespelde of onvolledige zoekopdrachten.

Zerto Backup for SaaS stelt gebruikers daarnaast in staat om zoekgeraakte data snel terug te vinden en herstellen. Draaiend op de geavanceerde Back-up as a Service-oplossing Keepit, maakt het daarbij niet uit om hoeveel data het gaat of hoe die is ingedeeld. De oplossing voorziet daarnaast in tools die op elke workflow aansluiten, zodat organisaties data zo snel mogelijk kunnen terugkrijgen.

“Zerto Backup for SaaS is de meest gebruiksvriendelijke en veelzijdige oplossing voor het beheren en beschermen van data in de cloud die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Moderne ‘cloud first’-organisaties kunnen hiermee voorzien in al hun behoeften op het gebied van back-ups en gegevensherstel. Daarmee blijft hun SaaS-data beschermd, waar die zich ook maar bevindt”, zegt Osman.

We zijn ontzettend blij met een partner als Zerto en trots dat Keepit voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die klanten van Zerto verwachten. We vinden het geweldig dat ons platform waardering krijgt voor het beschermen en beheren van SaaS-data in de cloud, met voor Zerto’s veeleisende klanten essentiële aanvullende functies als archivering, eDiscovery en open API’s, zegt Frederik Schouboe, CEO en mede-oprichter van Keepit.

Voor meer informatie over de voordelen van Zerto Backup for SaaS, kan men deelnemen aan het virtuele gebruikersevenement ZertoCON op 20 april 2021. AWS, Google, IBM en Microsoft zijn als Premier sponsor aan dit evenement verbonden.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud