Gabriëlle Offringa nieuwe Senior Channel Marketing Manager NEEUR Nutanix

Gabriëlle Offringa, Sr. Channel Marketing Manager NEEUR Nutanix

22-04-2021 | door: Witold Kepinski

Gabriëlle Offringa nieuwe Senior Channel Marketing Manager NEEUR Nutanix

Gabriëlle Offringa is gestart als Sr. Channel Marketing Manager voor de NEEUR-regio bij Nutanix, waarbij zij onder andere zorg draagt voor de Benelux-regio. In deze rol is ze verantwoordelijk voor de samenwerking met de channel-partners om hen te versterken op het gebied van marketing om zodoende de business te versterken.

Gabriëlle heeft meer dan 12 jaar ervaring in de IT-industrie. Hiervoor werkte ze bij Carbonite & Webroot (OpenText) als Sr. Field Marketing Manager EMEA. Daarvoor bekleedde Gabriëlle verschillende marketingposities bij onder andere Ingram Micro (European Cloud division), Aopen en Citrix.

Het IT-landschap heeft zich meer dan ooit moeten aanpassen in het afgelopen jaar dankzij de komst van COVID en de transitie naar cloud-gebaseerde services en diensten. Nu IT op een andere manier wordt gebruikt en werken op afstand de standaard is geworden, zal het kanaal zich nog flexibeler moeten opstellen ten aanzien van hybrid en multi-cloud services en diensten en zich nog meer gaan concentreren op het brengen van de optimale klantervaring.

Door partners in staat te stellen Nutanix-oplossingen op verschillende manieren aan te bieden - of het nu gaat om 'As a Service', managed service, of als, hypervisor- en hardware-onafhankelijk Hybrid Cloud Platform - kunnen zij de hybrid en multi-cloud wensen en eisen van de klant adequaat en kostenefficiënt invullen.

Terug naar nieuws overzicht