Witold Kepinski - 23 april 2021

Google Document AI-platform is beschikbaar

Google Document AI-platform is beschikbaar image

Google is verheugd om het nieuwe Document AI (DocAI) -platform aan te kondigen, een uniforme console voor documentverwerking. Met het nieuwe DocAI-platform hebben klanten snel toegang tot alle parsers, tools en oplossingen (bijvoorbeeld Lending DocAI en Procurement DocAI) met een uniforme API, die een end-to-end documentoplossing mogelijk maakt, van evaluatie tot implementatie. Hiermee kan een gebruiker documentverwerkingsworkflows maken en aanpassen. Gegevensextractie is nu eenvoudiger omdat de gespecialiseerde parsers op het platform zijn gebouwd met de vooraf gedefinieerd.

Google is van mening dat elk bedrijf dat handmatig gegevens uit complexe documenten op grote schaal moet extraheren, enorm kan profiteren van Google Cloud AI.

Het omzetten van documenten in gestructureerde gegevens verhoogt de snelheid van besluitvorming voor bedrijven, ontsluit meetbare bedrijfswaarde en helpt bij het ontwikkelen van betere ervaringen voor klanten.

Historisch gezien was het niet efficiënt om dit op schaal te doen. Dit is de reden waarom Google Cloud heeft gewerkt om bedrijven te helpen kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning te gebruiken om deze processen te automatiseren, vandaar dat Document AI (DocAI) platform nu beschikbaar os.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!