Eazit neemt IT-, internet-, telefonie- en netwerkdiensten over van Prewest

25-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Eazit neemt IT-, internet-, telefonie- en netwerkdiensten over van Prewest

Eazit neemt twee takken van ICT- & telecom-bedrijf Prewest over: de ICT-diensten en de services op het gebied van telecom, internet en TV. Met de overname breidt Eazit, gespecialiseerd in telefonie, ICT, internet en netwerk, zijn portfolio en geografisch bereik verder uit. De securitytak van Prewest is geen onderdeel van de acquisitie.

Prewest is afgelopen jaren hard gegroeid. De overname van de twee divisies van Prewest is volledig in lijn met de strategie van Eazit om het product- en dienstenportfolio op technisch gebied uit te breiden. Prewest is al bekend met de producten van Eazit, dat onderdeel uitmaakt van Enreach.

De zevenhonderd klanten van Prewest worden in de komende maanden stapsgewijs geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Eazit. Het doel is om per 1 september alle huidige ICT- & telecomklanten van Prewest onder de dienstverlening van Eazit te hebben ondergebracht. De securitytak van Prewest blijft ongewijzigd en gaat onder eigen naam verder onder leiding van mede-eigenaar Luuk Jan Boverhof. Er zijn geen financiële details bij de overname bekendgemaakt.

Terug naar nieuws overzicht