Go2the.cloud wordt onderdeel van Enreach

25-04-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Go2the.cloud wordt onderdeel van Enreach

Enreach, moederbedrijf van onder andere Voiceworks, Eazit en i4IP, neemt de Microsoft Cloud Service Provider (CSP) Go2the.cloud (G2C) over. Met deze overname versterkt de Europese unified communications (UC)-groep haar Microsoft productivity-aanbod. G2C, opgericht in 2016, maakt digitale transformatie mogelijk voor haar klanten door verkoop, levering en beheer van Microsoft Cloud oplossingen.

Met behulp van hun schaalbare SaaS-model migreerde G2C samen met haar partners meer dan 250 klanten naar cloud IT oplossingen van Microsoft, zoals Microsoft 365 en Azure. Het aanbod van G2C vormt een aanvulling op het portfolio van Enreach, dat hiermee geïntegreerde werkplekoplossingen in de cloud wil leveren.

One-stop-shop

Terry Aurik, CEO Enreach Nederland, zegt: "Met de overname van G2C kan Enreach een one-stop-shop leverancier worden voor haar resellerkanaal en een betrouwbare leverancier van productiviteitsoplossingen voor directe klanten in Nederland. Samen met G2C voegen we waarde toe door cross-selling aan bestaande partners en klanten in Nederland mogelijk te maken. Bovendien creëren we met de verbrede propositie nieuwe verkoopkansen. We zijn verheugd dat G2C zich bij ons aansluit en we kijken uit naar de kansen die dit brengt voor onze business."

Tonny Siemons, CEO G2C: "G2C heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt en veel klanten succesvol geholpen om veilig naar de cloud te migreren. De overname van G2C draagt bij aan verdere groei van onze klanten en geeft hen direct toegang tot het volledige aanbod van Enreach. Het versterkt tegelijkertijd ook de groei van de business van Enreach Nederland op het gebied van Microsoft Cloud services. Ik ben blij dat G2C zich bij Enreach aansluit en ik kijk ernaar uit om het maximale eruit te halen."

Tonny Siemons blijft zich bezighouden met bestaande G2C-klanten en helpt nieuwe activiteiten met Enreach op te zetten. Hij rapporteert rechtstreeks aan Terry Aurik (CEO Enreach NL) en Martin Classen (Group Chief Product Officer).

Terug naar nieuws overzicht

Tags

overname