Zebra Technologies introduceert Alliance Track voor PartnerConnect

Zebra Technologies introduceert Alliance Track voor PartnerConnect

28-04-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Zebra Technologies introduceert Alliance Track voor PartnerConnect

Connectiviteit aanbieder Zebra Technologies kondigt de nieuwe PartnerConnect Alliance Track aan, die expertise en invloed erkent en tegelijkertijd meer samenwerking met complementaire, niet-wederverkopende partners mogelijk maakt.

Zebra's Alliance Track, die naast de Independent Software Vendor (ISV)-track loopt binnen de categorie complementaire partners, is een strategisch onderdeel van het bekroonde PartnerConnect-programma. De nieuwe Alliance Track erkent de wereldwijde invloed van onafhankelijke hardwareleveranciers (IHV's), systeemintegrators (SI's), consultants en technologie-alliantiepartners. De combinatie van de groeiende complexiteit van enterprise- en Internet of Things (IoT)-oplossingen met groeiende Software as a Service (SaaS) en Device as a Service (DaaS)-bedrijfsmodellen heeft geleid tot een grotere focus op partners die componenten van de totaaloplossing beïnvloeden.

"Bij CarComm hechten we veel waarde aan onze samenwerking met Zebra en zijn we blij met de toevoeging van de nieuwe Alliance Track", zegt Bas Guerts, Sales en Marketing Manager, CarComm, een Zebra Registered Independent Software Vendor (ISV)-partner. "Voordelen zoals vroege toegang tot Zebra 3D-tekeningen en andere productspecificaties stellen ons in staat sneller accessoires te ontwikkelen en nauwer samen te werken met andere PartnerConnect-partners."
Dit biedt een breed scala aan voordelen voor Alliance Track-leden, waaronder demokits, marketingontwikkelingsfondsen en, specifiek voor IHV's, de mogelijkheid om een Zebra-compatibele of Zebra-gevalideerde accreditatie te behalen voor hun hardwareproducten.

"Zebra's nieuwe Alliance Track erkent de waarde en bijdrage die onze partners leveren bij het voldoen aan de behoeften van onze gezamenlijke klanten - van advies en modellering tot het ontwerpen van bedrijfsoplossingen die de prestaties van de frontlinie verbeteren", aldus Bill Cate, Vice President of Global Channel Strategy, Zebra Technologies. "Met de nieuwe Alliance Track kunnen we de samenwerking tussen Zebra, onze community van resellers en ISV's en het bredere ecosysteem van complementaire partners beter mogelijk maken en faciliteren."

De PartnerConnect Alliance Track bestaat uit drie niveaus: Registered, Select en Premier. De voortgang binnen het programma hangt af van de invloed van de partner, die wordt vastgelegd via het bestaande “Influence Registration”-proces van Zebra dat momenteel met succes wordt gebruikt door honderden ISV-partners. De nieuwe Premier Alliance Partner-laag zal exclusief worden gereserveerd voor Zebra's wereldwijde strategische allianties, met strikte vereisten die wereldwijde schaal en bereik aantonen.

Terug naar nieuws overzicht