iland en Cohesity vormen strategische alliantie

28-04-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

iland en Cohesity vormen strategische alliantie

iland heeft een nieuwe strategische alliantie aangekondigd met Cohesity die het iland Secure Cloud-platform zal integreren met het multicloud-dataplatform van Cohesity om enterprise-klanten te voorzien van snellere en nauwkeurigere mogelijkheden voor databescherming.

iland Secure Cloud is gebouwd om te voldoen aan de dynamische behoeften van uw bedrijf, zowel op korte als op lange termijn. iland Secure Cloud is gebouwd op VMware-technologie en toegankelijk via de iland Secure Cloud Console. iland Secure Cloud is ontworpen om een verscheidenheid aan workloads, disaster recovery en compliance-behoeften te ondersteunen.

“Deze innovatieve alliantie, die van start gaat met twee nieuwe oplossingen voor databescherming, zal uiteindelijk de manier herdefiniëren waarop back-ups en disaster recovery worden afgehandeld voor enterprise-klanten die hun cloud-omgevingen willen stroomlijnen en upgraden”, zegt Brian Ussher, president en medeoprichter van iland. “Onze langetermijnvisie is om processen substantieel te vereenvoudigen en de flexibiliteit en controle van gegevens in de cloud te verbeteren. Samen met Cohesity zullen we elegante en geavanceerde oplossingen leveren die de digitale transformatieprojecten van onze gezamenlijke klanten naar een hoger niveau tillen, zowel qua prestaties als qua geavanceerdheid, door gebruik te maken van een platform en oplossingen die de toekomst van cloud volledig omarmen.”

De eerste twee databeschermingsproducten die uit deze alliantie voortkomen zijn iland Advanced Backup for Secure Cloud en iland Secure Cloud Object Storage.

iland Advanced Backup for Secure Cloud biedt een veilige, prestatiegerichte back-up- en hersteloplossing voor iland Secure Public Cloud en iland Hosted Private Cloud die de bedrijfskritische toepassingen van gebruikers beschermt. Aangedreven door Cohesity DataProtect, zullen iland Advanced Backup-gebruikers volledige self-service controle, herstel en krachtige zoekmogelijkheden hebben met de mogelijkheid om granulaire herstelacties uit te voeren van VM’s tot aan individuele bestanden. Ze zullen ook volledige controle hebben over hun back-up schema’s en retentiebeleid, zodat ze gegevens precies zo lang kunnen bewaren als nodig is om aan de compliance-eisen te voldoen.

iland Secure Cloud Object Storage stelt klanten van Cohesity in staat om hun weinig gebruikte gegevens te offloaden naar een veilige, kosteneffectieve object storage-oplossing voor langetermijnbewaring en archivering. iland Object Storage, gekoppeld aan Cohesity Smart Files of Data Protect, kan de kosten en on-prem storage-eisen aanzienlijk verlagen. iland Secure Cloud Console beheert de cloud repository om een geïntegreerde ervaring te bieden voor productie, back-up en archivering.

“De iland Advanced Backup for Secure Cloud in combinatie met Cohesity’s uitgebreide databeschermingsaanbod biedt klanten een radicaal eenvoudige en veilige manier om hun gegevens te back-uppen en te beschermen,” zegt Michael Cremen, CRO, Cohesity. “Cohesity’s snelheid en efficiëntie in data back-up en recovery geeft klanten extra vertrouwen om bedrijfskritische applicaties in de cloud te draaien.”

Cohesity is al lang een vernieuwer, ontregelaar en marktleider in modern gegevensbeheer. Het bedrijf begrijpt dat de gegevens van een organisatie een uniek waardevol bezit zijn, en iets dat te allen tijde bescherming vereist. Cohesity richt zich op het radicaal vereenvoudigen van de manier waarop bedrijven hun gegevens beschermen en beheren. Dit maakt Cohesity de perfecte partner voor iland’s geavanceerde infrastructuur (IaaS) – een oplossing die ook is ontworpen met snelheid, beheerbaarheid en bruikbaarheid als primaire doelstellingen.

Terug naar nieuws overzicht