Redactie - 28 april 2021

BPSOLUTIONS wint IBM Beacon Award voor Outstanding Software Defined Storage Solution

BPSOLUTIONS wint IBM Beacon Award voor Outstanding Software Defined Storage Solution image

BPSOLUTIONS is trots verkozen te zijn als winnaar van de IBM Beacon Award in 2021 voor onze oplossing in de categorie 'Outstanding Software Defined Storage Solution'. De IBM Beacon Awards worden nu voor de 22e keer uitgereikt aan de volgende generatie innovators die IBM-technologie, zoals hybride cloud en kunstmatige intelligentie, gebruiken om innovatieve oplossingen voor partners en hun klanten mogelijk te maken.

“Het winnen van een IBM Beacon Award in 2021 is een belangrijke erkenning in de realisering van onze missie om de wereld een beetje slimmer te maken. We zorgen ervoor dat Mission Critical IT altijd up and running, maar ook secure is. Maar ook om ervoor te zorgen dat klanten concurrentievoordeel kunnen creëren met data & AI en de digitale transformatie kunnen versnellen.", aldus Mark de Groot, CEO van BPSOLUTIONS.

“Met onze Hybrid Cloud Storage-diensten dragen we bij aan deze missie door bedrijven up and running te houden. Of het nu on-premise, private cloud, public cloud of hybride is, wij leveren hoogwaardige Storage as a Service (STaaS) voor middelgrote en enterprise klanten ”, voegt Ronald van Heek, CCO, BPSOLUTIONS toe. “BPSOLUTIONS biedt dit abonnementsmodel aan als een volledig beheerd, krachtig platform om data on-premise en in de cloud op te slaan en te beschermen, volgens een pay-per-use-model. Onze hybride cloudstorage service is gebouwd op IBM FlashSystem en IBM Spectrum Virtualize en bidet een solide basis voor klanten die afhankelijk zijn van een geoptimaliseerd hybride cloudplatform om hun missie uit te voeren.".

BPSOLUTIONS werd geselecteerd als winnaar van de IBM Beacon Award door een panel van juryleden, waaronder branchespecialisten, leidinggevenden van IBM en analisten, die erkenden hoe BPSOLUTIONS Hybrid Cloud Software Defined Storage as a Service het succes van klanten mogelijk maakt met IBM-technologie.

Als winnaar van de IBM Beacon Award zal BPSOLUTIONS een prominente exposant zijn op THINK 2021.

Klik hier voor meer informatie over de IBM Beacon Awards 2021, inclusief een gedetailleerde lijst van winnaars.

Bezoek www.bpsolutions.com voor meer informatie over hoe BPSOLUTIONS gegevens laat werken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!