Arrow Electronics sluit pan-Europese distributieovereenkomst met OPSWAT

03-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Arrow Electronics sluit pan-Europese distributieovereenkomst met OPSWAT

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics sluit een pan-Europese distributieovereenkomst met het internationale cyberbeveiligingsbedrijf OPSWAT. Daarmee wordt het MetaDefender- en MetaAccess-productenportfolio van OPSWAT voor de bescherming van kritieke infrastructuur aan het portfolio van Arrow toegevoegd.

Deze oplossingen bieden klanten malwarebescherming en -detectiemogelijkheden binnen hun bestaande IT-oplossingen en -infrastructuren. Daarnaast zorgen deze oplossingen ervoor dat de netwerkverbinding en endpoints zichtbaar zijn, toegang hebben, of worden geblokkeerd om mogelijke bedreigingen te vermijden.

Beveiliging tegen zero-day-aanvallen en -malware

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en kunnen de traditionele, op handtekeningen en gedrag gebaseerde anti-malwareverdedigingen, steeds beter omzeilen. Daardoor is er een grotere behoefte aan verhoogde beveiliging om zero-day-aanvallen en malware het hoofd te bieden. Bovendien hebben organisaties te maken met een groeiend aantal onbekende apparaten die toegang hebben tot hun kritieke infrastructuur. Werknemers, klanten, leveranciers, gasten en hun devices vormen allemaal potentiële bedreigingen voor de integriteit van de infrastructuur, maar maatregelen ter bescherming van die infrastructuur mogen de productiviteit van een organisatie niet in de weg staan.

“De overeenkomst tussen Arrow en OPSWAT zorgt ervoor dat klanten veilig kunnen opereren en dat eventuele cyberaanvallen, zelfs onbekende, worden vermeden”, aldus Alessandro Porro, vice president, global channels bij OPSWAT. “Er zijn steeds meer zwakke plekken in de kritieke infrastructuren van organisaties en bedreigingen komen vaak voor waar ze het minst verwacht worden. OPSWAT's suite van cyberbeveiligingsproducten kan omgaan met veelvoorkomende aanvalsvormen, zodat de persoonlijke informatie van belanghebbenden en de intellectuele en kritieke infrastructuureigendommen van een organisatie intact blijven.”

Alexis Brabant, vice president sales van Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA, zegt: “Beveiligingsteams moeten zich kunnen beschermen tegen eventuele bedreigingen. Er zijn meer apparaten en endpoints dan ooit tevoren en elk bestand of apparaat vormt een beveiligingsrisico. De toevoeging van OPSWAT's cyberattack-suite zorgt ervoor dat veel meer klanten de best mogelijke kans krijgen om zichzelf te beschermen tegen aanvallen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security