Berny Harink benoemd tot Principal Solution Consultant Healthcare bij Infor

Berny Harink

03-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Berny Harink benoemd tot Principal Solution Consultant Healthcare bij Infor

Infor benoemt Berny Harink (45) tot Principal Solution Consultant van de Infor-Healthcare tak. Harink gaat zich richten op het optimaliseren van zorginstellingen door bedrijfsvoeringprocessen met technologie optimaal te integreren.

Voordat Harink bij Infor werd aangesteld bekleedde hij verschillende functies bij dienstverleners als PinkRoccade en NTT Data. In zijn laatste functie vervulde hij de rol van SAP project manager waar hij klanten adviseerde over ERP-cloud-implementaties. Met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden en optimaliseren van integraties bij zorginstellingen, heeft Harink onderscheidende vaardigheden waarmee hij zich kan focussen op het leveren van oplossingen bij zorgorganisaties in Europa.

Innovatie binnen de zorg

“Met een indrukwekkend portfolio van oplossingen die integratie, kwaliteit en veiligheid van processen in de gezondheidszorg verbeteren, staat Infor een ongekende groei te wachten. Ik kijk er enorm naar uit met onze klanten in contact te komen en te onderzoeken hoe technologie en innovatie hen kunnen helpen om de huidige uitdagingen binnen de zorgsector te overwinnen en hun groei te versnellen. Redenen genoeg voor mij om me aan Infor te verbinden en deze stap te maken”, aldus Harink over zijn nieuwe functie.

“De flexibiliteit die verlangd wordt van de zorgsector is ongekend. De onzekerheid en complexiteit van de pandemie hebben aangetoond dat een datagestuurde benadering van de besluitvorming vereist is. En die kan alleen worden verwezenlijkt door de ondersteunende technologie waarop zorginstellingen zijn gaan vertrouwen te moderniseren”, vertelt Kees van den Houten, VP & Managing Director Infor Benelux. “De coronacrisis zorgde daarnaast voor een versnelde adoptie van digitale oplossingen in de frontoffice van de sector. Er kan echter een nog veel grotere efficiëntieslag gemaakt worden wanneer zorginstellingen hun processen in de backoffice beter integreren met hun klinische activiteiten. Infor Healthcare is een compleet softwareplatform dat speciaal is ontwikkeld om dit voor de gezondheidszorg te realiseren.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, Zorg