Dell Technologies introduceert RISE-programma voor Authorized Partners

Kees van Luijk, Dell Technologies

03-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Dell Technologies introduceert RISE-programma voor Authorized Partners

Dell Technologies introduceert zijn RISE-programma voor Authorized Partners in de regio West-Europa, waaronder Nederland. Authorized Partners zijn Dell Technologies resellers die via distributiepartners inkopen. In het RISE-programma voegt Dell Technologies het bestaande aanbod van Authorized Partners in individuele landen samen tot één uniform aanbod.

RISE, dat onderdeel is van het Dell Technologies Partner Programma, biedt partners in EMEA een groter winstpotentieel omdat ze meer verdienen als ze meer verkopen uit de client- en server portfolio's van Dell Technologies. Het nieuwe initiatief beloont partners wanneer ze meer gebruikmaken van Dell Technologies. Partners behalen nog meer financiële voordelen als ze de vereisten voor metal tier behalen.

“In 2020 is het aantal resellers dat Dell Technologies-producten en -oplossingen verkocht in elk kwartaal toegenomen. Nu willen we dit momentum vasthouden en verder versnellen”, zegt Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland van Dell Technologies. “Met ons toonaangevende portfolio en de introductie van RISE, bieden we een formeler engagement path voor de Authorized Partners zodat ze deel uitmaken van de Dell Technologies partner community en hun Dell Technologies-activiteiten verder kunnen laten groeien. Dankzij RISE hebben partners meer winstpotentieel en meer mogelijkheden om hun eigen groei te ondersteunen zodat ze hogere niveaus kunnen bereiken in het Dell Technologies-programma.”

Nieuwe partnerniveaus

De nieuwe RISE-partnerniveaus – Ignite, Boost, Advanced en Elite – zijn ontwikkeld om de MKB-partners van Dell Technologies boven de concurrentie uit te laten stijgen. Ook biedt het partners de mogelijkheid hun Dell Technologies-activiteiten van Authorized naar metal partner tier-niveau te tillen.

RISE biedt een progressieve beloningsschaal die partners stimuleert om hun Dell Technologies-activiteiten uit te breiden. Partners worden beloond op basis van euro’s per product, gebaseerd op inkomsten die zijn gegenereerd via een geautoriseerde Dell Technologies-distributeur. De beloningen kunnen worden verdiend via commerciële klantproducten waaronder displays, Latitude-notebooks, Optiplex- en Precision-workstations, XPS-desktops, After of Near Point of Sale Services (APOS/NPOS), PowerEdge-servers, Microsoft Reseller Option Kit (ROK) en meer.

Extra inkomsten genereren

Partners kunnen elk kwartaal extra euro’s verdienen. Beloningen kunnen aan het einde van het kwartaal worden ingewisseld: Ignite- en Boost-partners ontvangen e-vouchers en Advanced- en Elite-partners ontvangen creditnota's via de distributeur. Beloningen kunnen worden gebruikt bij de volgende Dell Technologies-aankoop die partners doen bij de door hen gekozen Authorized Dell Technologies-distributeur.

RISE is per direct beschikbaar in de hele EMEA-regio. Bestaande geautoriseerde partners worden automatisch in het nieuwe aanbod opgenomen. Nieuwe partners kunnen controleren of ze in aanmerking komen en zich inschrijven via de Dell Technologies Performance Portal. Details over de groeperings- en beloningsmechanismen staan ook in de portal of zijn hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht