Druva lanceert met Dell EMC PowerProtect Backup Service

05-05-2021 | door: Witold Kepinski

Druva lanceert met Dell EMC PowerProtect Backup Service

Druva, speler in cloudgegevensbescherming en -beheer, heeft een samenwerking aangekondigd met Dell Technologies om klanten te helpen het cloudtijdperk te omarmen en de algehele kosten en complexiteit van gegevensbescherming te verminderen. De nieuwe Dell EMC PowerProtect Backup Service, mogelijk gemaakt door Druva, biedt bedrijven de mogelijkheid om gegevensbescherming on-demand te schalen, inzicht te krijgen in workloads en te voldoen aan de steeds hogere normen voor gegevensnaleving door middel van een bekroonde, wereldwijd toegankelijke op SaaS-gebaseerde gegevensbescherming architectuur.

Dell EMC PowerProtect Backup Service vormt een aanvulling op bestaande Dell EMC PowerProtect-oplossingen en breidt de dekking voor bestaande workloads verder uit. Het kan overal binnen enkele minuten worden geïmplementeerd, kan onmiddellijk worden geschaald om aan veranderende behoeften en datavolumes te voldoen, en biedt op verbruik gebaseerde prijzen die alleen kosten voor de gebruikte data. Deze mogelijkheden bieden klanten van Dell Technologies meer opties om hun gegevensbeschermingsstrategie te verbreden en de veerkracht van de gegevens van de organisatie te versterken.

"IT-organisaties moeten de datagroei in evenwicht brengen in een groeiend aantal clouds en edge-locaties, terwijl het datamanagement breder wordt gestroomlijnd en gecentraliseerd", aldus Laura Dubois, vice-president productbeheer bij Dell Technologies. "Dell EMC PowerProtect Backup Service is ontworpen om klanten te helpen bij het centraal beschermen, beveiligen en herstellen van diverse en gedistribueerde gegevens door gebruik te maken van functies zoals eDiscovery, gegevensbeveiliging en compliancemogelijkheden om risico's te verminderen en te voldoen aan governance-vereisten."

Terug naar nieuws overzicht