Warbout Distributie verhuist naar nieuw pand

06-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Warbout Distributie verhuist naar nieuw pand

Warbout Distributie verhuist per 10 mei naar een veel ruimere bedrijfshal in Assen aan de Spanjelaan 7. Warbout is actief als importeur en distributeur van onder andere computer componenten van de merken be quiet!, Zalman, Akasa, eScan AV en Giada.

Na 10 jaar verlaat Warbout Distributie zijn huidige locatie aan de Anemoonstraat in Assen. Door de groei van de afgelopen jaren voldeed de oude locatie niet langer aan de eisen. Warbout Distributie verhuist naar een ruimer pand. De directe aanleiding is de COVID-19 crisis: steeds meer mensen gingen thuis werken waardoor ICT-onderdelen populairder werden en daarnaast werden er ook meer online aankopen gedaan. Hierdoor is de omzet van Warbout Distributie extra gestegen, waardoor zij versneld de keuze hebben gemaakt om te verhuizen naar een grotere bedrijfshal met genoeg oppervlakte om in de toekomst te blijven kunnen groeien.

Hendrik-Jan Drenth & Mathijs Kooij, eigenaren van Warbout Distributie zijn blij met de verhuizing en trots op wat zij in korte tijd hebben bereikt. “Per 10 mei verwachten we 100% operationeel te zijn op de nieuwe locatie. Met meer ruimte kunnen we onze merken beter ondersteunen en breder en dieper neerleggen. Ons warehouse management is geïntegreerd in onze bedrijfsautomatisering waardoor een veel hogere efficiëntie behaald wordt”, aldus Drenth en Kooij.

Terug naar nieuws overzicht