Ingram Micro wordt distributeur van RPA specialist UiPath

Ingram Micro wordt distributeur van RPA specialist UiPath

05-05-2021 | door: Witold Kepinski

Ingram Micro wordt distributeur van RPA specialist UiPath

IT-distributeur Ingram Micro, dat zijn Artificial Intelligence (AI)-portfolio uitbreidt, kondigt een uitgebreide en nu wereldwijde zakelijke samenwerking aan met UiPath, een bedrijf op het gebied van Enterprise Automation Software en Robotic Process Automation (RPA) tech innovator.

RPA stelt organisaties in het digitale transformatie (DX) tijdperk in staat om de efficiëntie, workflow-logica, operationele nauwkeurigheid en naleving van regelgeving te verhogen door repetitieve en tijdrovende alledaagse taken te automatiseren. Bovendien zorgen softwarerobots voor end-to-end automatisering in de hele organisatie, terwijl ze de kosten drukken. Ingram Micro's brede en gespecialiseerde Advanced Solutions-divisie begon een paar jaar geleden met het aanbieden van AI- en RPA-oplossingen en is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende wereldwijde werkgebieden van de organisatie.

"Robotic Process Automation is een belangrijk onderdeel binnen het digitale transformatie-game plan van een bedrijf, en een geweldig verkoopgebied voor channel partners om DX-oplossingen en -diensten te introduceren bij hun bestaande eindgebruikers", zegt Sabine Howest, Vice President, Global Partner Engagement & IoT, Ingram Micro Inc. "Het gebruik van AI om repetitieve, regelgestuurde processen te automatiseren is een praktijk waar bedrijven van elke omvang hun voordeel mee kunnen doen en een groeikans die we met UiPath willen stimuleren via onze groeiende en wereldwijde Advanced Solutions-organisatie."

"We zijn verheugd dat UiPath extra ondersteuning biedt aan hoogwaardige dienstverleners zoals wij via het nieuwe Ingram Micro-programma," zegt Bhavyesh Virani, co-CEO van WonderBotz, een UiPath-partner. "Ingram Micro's wereldwijde bereik zal WonderBotz helpen om de stijgende vraag naar onze op maat gemaakte diensten en naar onze kant-en-klare oplossingen voor F&A professionals en leiders in de gezondheidszorg, financiën, bankwezen en hospitality op te vangen. Het nieuwe UiPath/Ingram Micro programma is een alomvattend succes, dat ons in staat stelt meer tijd te besteden aan het leveren van toonaangevende klantendiensten."

Ingram Micro's relatie met UiPath begon begin 2021 en is snel uitgebreid van Noord-Amerika naar Latijns-Amerika en nu Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. Ingram Micro heeft een volwassen en toegewijd UiPath-team van experts die er zijn om channel partners te helpen tijdens de hele verkoopcyclus, waaronder het identificeren van kansen, design thinking, adviesdiensten, licenties en training. Met de steun van Ingram Micro's Centers of Excellence profiteren channel partners die UiPath verkopen van gedeelde best practices, ‘follow the sun’ ondersteuningsdiensten en wereldwijde middelen die zijn ontworpen om lokaal, regionaal en wereldwijd aan de uiteenlopende eisen van de markt te voldoen.

"Ingram Micro en UiPath zijn partner-first organisaties die zich op dezelfde wijze inzetten om voortdurend te investeren in onze partners om een grotere differentiatie in dienstverlening, uitzonderlijke groei en verbeterde winstgevendheid te stimuleren", zegt Thomas Hansen, Chief Revenue Officer bij UiPath. "Enterprise-automatisering is een categorie die channel partners niet kunnen negeren, en een investering die enterprise-organisaties doen vanwege de onmiddellijke en meetbare return on investment en verbetering van de medewerkerservaring en de klantervaring. We zijn verheugd om onze succesvolle relatie met Ingram Micro wereldwijd uit te breiden en kijken ernaar uit om channel partners te helpen het marktpotentieel voor RPA te benutten."

In Q1 2021 heeft de Forrester Wave: Robotic Process Automation UiPath ‘a Leader’ genoemd met de hoogste notering in elk van de drie categorieën: Current Offering, Strategy en Market Presence. Daarnaast werden UiPath Vice President Global Alliances and Partners, Cheryln Chin, en Senior Vice President Operations and Partners, Eddie O'Brien onlangs opgenomen in de 2021 CRN Channel Chiefs lijst, samen met acht Ingram Micro channel executives.

Het volledige UiPath-portfolio is nu beschikbaar voor Ingram Micro channel partners wereldwijd. Neem voor meer informatie over UiPath contact op met uw Ingram Micro account manager. Stuur voor ondersteuning bij het opstellen van een offerte een e-mail naar [email protected], voor verkoop en pre-sales ondersteuning kunt u mailen naar [email protected]

Terug naar nieuws overzicht