Kaseya bedrijf IT Glue koopt MSP specialist TruMethods

05-05-2021 | door: Redactie

Kaseya bedrijf IT Glue koopt MSP specialist TruMethods

IT Glue, een Kaseya- bedrijf en de industriestandaard voor geautomatiseerde IT-documentatie, kondigde vandaag de overname aan van TruMethods, een organisatie voor bedrijfstransformatie in de MSP-industrie. De overname is het resultaat van het werk tussen de bedrijven om myITprocess te integreren met IT Glue, een virtuele CIO (vCIO) softwareplatform te leveren waarmee MSP's meer strategische relaties met hun klanten kunnen opbouwen.

myITprocess is een vCIO-oplossing in de branche waarmee MSP's technische diensten van wereldklasse kunnen leveren via een proactief, herhaalbaar proces. MSP's gebruiken myITprocess om snel de technische omgevingen van klanten te analyseren, hun IT-normen vast te stellen, zakelijke aanbevelingen te doen, feedback van klanten te volgen en aangepaste, strategische roadmaps te ontwikkelen die specifiek zijn voor elke klant. Samen met IT Glue hebben MSP's een one-two punch die al hun IT Glue-configuraties en assets synchroniseert binnen myITprocess. Daarbij worden de documentatiedetails naadloos bijgewerkt binnen myITprocess om de driemaandelijkse bedrijfsbeoordelingen van klanten nauwkeurig te begeleiden die de deur openen naar nieuwe projecten, nieuwe inkomstenbronnen en sterkere klantrelaties.

"Het samenbrengen van myITprocess en IT Glue was een natuurlijke match", zegt Gary Pica, oprichter en president van TruMethods. “Toen ik TruMethods meer dan tien jaar geleden oprichtte, was mijn doel om het leven van MSP-eigenaren gemakkelijker te maken en dat hebben we hier gedaan door onze technologieën te combineren. De inherente synergieën tussen onze twee toonaangevende producten zorgen voor ongeëvenaarde kennisdeling, efficiëntie en winstgevendheid die MSP's niet kunnen negeren. Mijn missie is altijd geweest om MSP's te helpen slagen door hun klanten te verrassen en dat is wat deze integratie oplevert. Dit nieuwe tijdperk voor TruMethods als onderdeel van de IT Glue-familie stelt ons in een nog betere positie om meer MSP's te helpen hun volledige potentieel te bereiken."

"De MSP-gemeenschap is Gary veel dank verschuldigd voor het ongelooflijke werk dat hij gedurende zijn hele carrière heeft verzet", aldus Fred Voccola, CEO van Kaseya. “De training, peer group en software die hij en zijn team hebben gebouwd, hebben de manier waarop MSP's hun bedrijf transformeren volledig veranderd. Kaseya en IT Glue zetten zich in om te doen wat goed is voor de MSP-industrie. Ik kan geen betere manier bedenken om dat te doen dan door TruMethods en Gary in staat te stellen nog meer MSP's over de hele wereld te bereiken met hun ongeëvenaarde kennis, onafhankelijkheid, expertise en diensten."

TruMethods en zijn peergroups zullen onder leiding blijven staan van Gary Pica en zijn team vanuit de kantoren van het bedrijf in New Jersey.

Terug naar nieuws overzicht
Software