Micro Focus breidt partner netwerk uit

Jasper Wenselaar, Partner Business Manager Micro Focus Nederland

05-05-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Micro Focus breidt partner netwerk uit

Per april is het Micro Focus partner netwerk voor Information Management & Governance (IM&G) uitgebreid met een nieuwe gold partner, OD Solutions. Micro Focus heeft een uitgebreid IM&G-portfolio, dat bestaat uit oplossingen op het gebied van data, informatiemanagement en compliance waaronder IDOL Enterprise Search. IDOL is een oplossing gericht op het vinden en analyseren van zowel gestructureerde als ongestructureerde data.

OD Solutions richt zich met name op het ontsluiten van informatie in documenten. Voorbeelden hiervan zijn de automatische classificatie, toegangsbeheer en bescherming van persoonsgegevens. IDOL verrijkt de oplossingen van OD Solutions. De samenwerking tussen Microfocus en OD Solutions is daarmee een win-win voor beide organisaties.

Enterprise Search System

Charel van Ommeren – Directeur OD Solutions Nederland: “Een document is de basis van ieder (bedrijfs)proces, daarom is het kunnen vinden van het document essentieel voor de digitale transitie. Helaas is het vaak moeilijk om de juiste informatie en documenten te vinden. Met de technologie van Micro Focus hebben wij het Enterprise Search systeem “OD Search “ontwikkeld. Dit is een integraal onderdeel van onze product suite voor Documenten oplossingen bestaande uit Capturing, Compliance, Taaltechnologie en Automation. Met het behalen van de Gold Status bekrachtigen OD Solutions Nederland en Micro Focus hun samenwerking.’

Jasper Wenselaar (foto) – Partner Business Manager Micro Focus Nederland: “De waarde van onze software is afhankelijk van de kennis en inrichting ervan. OD Solutions heeft de kennis van data, documenten, digitalisering en kan hiermee veel waarde toevoegen aan de Micro Focus oplossingen voor onze eindklanten. Het Gold-partnership is een mooie stap in de toekomstige samenwerking waarbij twee partijen elkaar versterken op gebied van compliance, data en digitalisering.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud