Synology introduceert nieuwe RackStations

06-05-2021 | door: Redactie

Synology introduceert nieuwe RackStations

Synology introduceert de nieuwe RackStation RS2421+ en RS2421RP+ met 12 sleuven en de RackStation RS2821RP+ met 16 sleuven, geoptimaliseerd voor back-ups van grootschalige infrastructuren, bestandsserverfuncties op bedrijfsniveau en privécloudservices. “De RS2421(RP)+ en RS2821RP+ zijn krachtige opslagoplossingen die bestemd zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen,” zegt Julien Chen, Productmanager bij Synology Inc.

“Deze apparaten zijn perfect als betrouwbare opslagservers vanwege hun overvloedige opslagcapaciteit, verbeterde prestaties en een redundante voeding,” voegt Chen toe. “Ze ondersteunen ook essentiële toepassingen voor werk op afstand, zoals Synology Office, Synology Drive en Synology Chat, onze oplossingen voor het delen van bestanden en het verhogen van productiviteit. Hierdoor blijven werknemers verbonden en bedrijfsgegevens toegankelijk."

De nieuwe RackStation-eenheden presteren aanzienlijk beter dan hun voorgangers. De RS2421(RP)+ biedt 103% meer IOPS voor willekeurig schrijven en 161% meer IOPS voor lezen, terwijl de RS2821(RP)+ 115% meer IOPS voor willekeurig schrijven en 162% meer IOPS voor lezen biedt.

Afstemmen op behoefte
"De RS2421(RP)+ en RS2821P+ kunnen worden uitgerust met een Synology 10GbE- of 25GbE-NIC(3) met twee poorten om de doorvoercapaciteit van het netwerk te verbeteren, of met een Synology M.2-adapterkaart en snelle NVMe SSD’s om een SSD-cache te creëren.(4) Dit is een kosteneffectieve manier om de IOPS voor willekeurig lezen/schrijven van harde-schijfarrays een boost te geven zonder de standaard stationssleuven te bezetten.

De rackmount-eenheden ondersteunen tot 32 GB aan DDR4 ECC-geheugen. Door een RX1217(RP)-uitbreidingseenheid toe te voegen, kan het aantal stationssleuven worden uitgebreid tot 24 voor de RS2421(RP)+ en tot 28 voor de RS2821RP+. De eenheden zijn gedekt door de 3-jarige garantie van Synology, in bepaalde regio’s te verlengen tot 5 jaar."

Meer dan 150 apps
"Het besturingssysteem DiskStation Manager (DSM) draait op alle Synology NAS-apparaten en verbindt ze met een uitgebreid ecosysteem van krachtige oplossingen.

Hyper Backup stelt gebruikers in staat hun NAS-gegevens te back-uppen naar de cloud en andere doelen, terwijl de Active Backup-suite zorgt voor een robuuste back-up van Windows-clients, servers, bestandsservers en virtuele machines. Synology Drive, Chat en Office maken een probleemloze samenwerking tussen afstandswerkers mogelijk met kantoortoepassingen, een functie voor het delen van bestanden en een chatfunctie die allemaal toegankelijk zijn via de browser.

Surveillance Station transformeert RackStations en andere modellen in complete bewakingsoplossingen die tot 40 camera’s ondersteunen.(8) Gecertificeerde integratie met VMware, Windows en andere virtualisatieplatforms zorgen voor een probleemloos beheer van VM-opslag."

Beschikbaarheid
De RS2421+, RS2421RP+ en RS2821RP+ zijn per direct verkrijgbaar bij Synology resellers.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware