Maaike Berger aangesteld als Marketing Director bij Visma | Raet

Maaike Berger, Visma

07-05-2021 | door: Witold Kepinski

Maaike Berger aangesteld als Marketing Director bij Visma | Raet

Sinds 1 april 2021 is Maaike Berger (37) benoemd tot Marketing Director bij HR-dienstverlener Visma | Raet. Berger is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie en het ondersteunen van het leiderschapsteam met strategische inzichten en ideeën. Daarnaast houdt zij zich bezig met het verder opzetten en uitbouwen van de marketingafdeling binnen de organisatie. In haar rol zal Berger bijdragen aan de ambitie van Visma | Raet om leidend HR-dienstverlener van Nederland te zijn en blijven.

In haar carrière heeft Berger alle facetten van marketing eigen gemaakt, van strategische positionering tot landelijke campagnes. Met achttien jaar ervaring in verschillende marketingrollen bij diverse organisaties weet Berger dan ook als geen ander wat er nodig is om aan een sterk merk en autoriteitspositie te bouwen. In de laatste vijf jaar van haar carrière heeft zij de stap naar de IT-sector gezet en was zij werkzaam als Marketing Director bij IT-detacheerders PEAK-IT en iSense (beide onderdeel van Experis). Hier heeft zij onder meer een goede merkpositionering neergezet, een team om haar heen verzameld en creatieve campagnes ontwikkeld om samen op een originele maar doeltreffende manier de bedrijfsdoelen te realiseren.

Berger over haar nieuwe functie: “Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging en kijk er dan ook naar uit om het verhaal van Visma | Raet steeds verder zichtbaar te maken. Het is mijn doel om het merk, zowel extern als intern, te versterken, zodat onze huidige klanten, partners en medewerkers trots zijn om hier onderdeel van uit te maken. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat ook de toekomstige klanten een goed beeld hebben van Visma | Raet: een innovatieve en dynamische organisatie met een duidelijke missie om HR makkelijker te maken.”

Terug naar nieuws overzicht
Software