Pega lanceert nieuw partnerprogramma

08-05-2021 | door: Witold Kepinski

Pega lanceert nieuw partnerprogramma

Pegasystems lanceert Pega Partners, een nieuw gestroomlijnd partnerprogramma dat klanten zal helpen om snel te versnellen hun initiatieven voor digitale transformatie (DT). Met nieuwe voordelen en middelen die zijn ontworpen om meer flexibiliteit te brengen in het groeiende ecosysteem, zal het nieuwe programma een diepere en toegankelijkere reeks partnervaardigheden en oplossingen bieden voor klanten die racen om gelijke tred te houden met hun markten.

Om snelle resultaten en blijvende transformationele waarde te bereiken, wenden bedrijven zich steeds vaker tot ervaren partners om hun digitale transformatie te versnellen. Maar het vinden, aan boord nemen en samenwerken met de juiste partner kan een reis op zich zijn. Het kan veel moeite kosten om een partner met de juiste expertise te valideren, de juiste leveringsmethoden vast te stellen en de gecentraliseerde ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben om hun investering terug te verdienen.

Met het nieuwe Pega Partners-programma kunnen Pega-klanten gemakkelijker de juiste vooraf gekwalificeerde partners identificeren en samenwerken met een reeks technologie- en industrieoplossingen - van intelligente automatisering tot klantenservice tot 1: 1 klantbetrokkenheid. Nieuwe gecentraliseerde bronnen, waaronder een nieuw Pega Partner-portaal en de verbeterde Pega Marketplace , zullen ervoor zorgen dat Pega en zijn partners in de pas lopen om snel en efficiënt oplossingen te leveren die impactvolle klantresultaten opleveren. ?

Met dit gestroomlijnde en versterkte programma zullen klanten een verbeterde algehele ervaring realiseren door met Pega-partners te werken door middel van voordelen zoals:

Snellere time-to-value - Door verbeterde leveringsmogelijkheden en verhoogde capaciteit zullen Pega-klanten hun Pega-oplossingen sneller in productie.

Toegang tot een groeiende markt met oplossingen - Met nieuwe, vereenvoudigde, op verdiensten gebaseerde partnerbenoemingen zal het voor klanten sneller en gemakkelijker zijn om de juiste oplossing voor hun transformatieproject te vinden. Er zullen nieuwe oplossingen worden toegevoegd aan meer dan 200 Pega- en partnergestuurde componenten en oplossingen die al beschikbaar zijn op Pega Marketplace.

Sterkere doorlichting en training om een dieper klantvertrouwen op te bouwen- Pega biedt een diversiteit aan talent om te voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende bedrijfstakken en locaties - partners met de juiste vaardigheden, met de juiste ervaring, op de juiste plek. Klanten kunnen erop vertrouwen dat elke Pega-partner grondig is doorgelicht via een gestructureerd partnervalidatiekader. Nieuwe best-in-class training en bijgewerkte technische vereisten zullen partners helpen hun vaardigheden te verbeteren ten voordele van hun klanten.

Beschikbaarheid
Pega Partners wordt vandaag uitgerold voor alle klanten en partners. Bezoek www.partners.pega.com voor meer informatie .

Terug naar nieuws overzicht
Software