HP lanceert EliteOne 800 All-in-One voor hybride workspace

10-05-2021 | door: Redactie

HP lanceert EliteOne 800 All-in-One voor hybride workspace

HP heeft de EliteOne 800 G8 All-in-One (AiO) geïntroduceerd voor meer boeiende samenwerking en zinvolle verbindingen in hybride werkomgevingen. HP heeft ook nieuwe commerciële desktop-pc's aangekondigd.

Mensen willen persoonlijke contacten leggen - of het nu gaat om oogcontact, lichaamstaal of heldere en scherpe audio. Aangezien 32% van de kantoormedewerkers naar verwachting in de nabije toekomst vanuit huis zal werken en 26% naar verwachting hun tijd zal verdelen tussen huis en kantoor, 1 technologie die helpt om de fysieke afstand tussen teamleden en collega's te overbruggen, is van cruciaal belang.

"De pandemie heeft ons een nieuwe kijk gegeven op niet alleen het belang van de pc, maar ook een beter inzicht in hoe we samenwerken, verbonden blijven en de manier waarop we thuis en op kantoor werken, verbeteren", aldus Andy Rhodes, Global Head of Commerciële systemen en display-oplossingen bij HP. "Onze premium desktopportfolio maakt authentieke en zinvolle samenwerkingservaringen en optimale productiviteit in nieuwe werkomgevingen mogelijk."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware