Scality en HPE lanceren ARTESCA object storage software voor Kubernetes

08-05-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Scality en HPE lanceren ARTESCA object storage software voor Kubernetes

Scality heeft ARTESCA geïntroduceerd, de lichtgewicht, echte enterprise-grade, cloud-native objectopslagoplossing die is ontworpen voor de behoeften van het Kubernetes-tijdperk. ARTESCA's moderne aanpak, gebaseerd op Scality's 10 jaar ervaring in het bedienen van de meest veeleisende ondernemingen ter wereld, levert de snelheid en betrouwbaarheid die nodig zijn voor toekomstige workloads. ARTESCA ondersteund een breed portfolio van HPE all-flash en hybride intelligente storageservers en adresseert meerdere gebruiksscenario's, van de rand tot de kern tot de cloud, met name in cloud-native, AI / ML, big data-analyse en in-memory applications.

Objectstorage wordt steeds vaker ingezet op flash-gebaseerde systemen en wordt nu de primaire opslag voor moderne applicaties. De cloud-native omgeving vereist adaptability, portability and efficiency- kenmerken die traditionele opslagoplossingen maar moeilijk kunnen evenaren. ARTESCA is de eerste oplossing in zijn soort, speciaal ontwikkeld voor ontwikkelaars en voldoet aan de veiligheidseisen van de onderneming.

Met ARTESCA kunnen applicatie-eigenaren en DevOps-medewerkers eenvoudig en overal permanente data-opslaginfrastructuren beheren, zonder dat ze gedwongen worden om storage-experts te worden. In tegenstelling tot andere opslagoplossingen op de markt, is ARTESCA:

Lichtgewicht: ARTESCA is eenvoudig te installeren, vereist geen Linux-vaardigheden en kan zo klein beginnen als een enkele server en uitschalen.

Echt enterprise-grade: ARTESCA is adaptief en duurzaam voor toekomstige platforms en technologische innovaties. Een single pane of glass view maakt controle over multicloud-gegevens, workflowbeheer, API- en gebruikersgestuurde metadata-zoekopdrachten en uitgebreide opslaganalyses mogelijk. Dual-layer erasure coding met minimale overhead zorgt voor superieure gegevensbescherming.

Cloud-native: ARTESCA ondersteunt een app-centric, cloud-native, moderne wereld door ondersteuning van meerdere Kubernetes- distributions en bare metal-servers van edge-to-core / core-to-edge of on-premise tot public cloud.

Moderne objectopslag: snelle toepassingsgerichte primaire opslag voor nieuwe of opkomende workloads levert hoge prestaties met ultralage latentie en 10s GB / s doorvoersnelheid om te voldoen aan de behoeften van AI / ML, big data-analyse en edge-applicaties. Het is volledig API-gestuurd, dus operaties kunnen volledig worden geautomatiseerd.

Scality biedt ARTESCA aan via een op de public cloud-inspired inkoopmodel, met subscriptions van één, drie en vijf jaar vanaf $ 3.800 per jaar, inclusief 24x7 bedrijfsondersteuning. ARTESCA is beschikbaar in het HPE-portfolio via een exclusieve overeenkomst van zes maanden en is ook beschikbaar als cloudservice via HPE GreenLake.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage, Cloud, data
Cloud