Witold Kepinski - 10 mei 2021

SUSE gaat naar de beurs

SUSE gaat naar de beurs image

SUSE, een onafhankelijke speler in open source-software, gespecialiseerd in Linux-besturingssystemen voor ondernemingen, containerbeheer en opslag, evenals Edge-softwareoplossingen, en zijn eigenaar Marcel LUX III SARL, een bedrijf dat indirect eigendom is van fondsen geadviseerd door EQT AB Group, heeft de prijsstelling voor haar geplande beursintroductie vastgesteld op € 29,00 tot € 34,00 per aandeel.

Het aanbod bestaat uit een openbare aanbieding in Duitsland en onderhandse plaatsingen in bepaalde rechtsgebieden buiten Duitsland.

Melissa Di Donato, CEO van SUSE, zei: "We zijn blij met de positieve reacties op onze aankondiging op 26 april th en zijn volledig op schema om de lijst SUSE aan de Frankfurt Stock Exchange De geplande beursgang geeft ons de financiële en strategische flexibiliteit te geven. om onze groei te versnellen, terwijl we bedrijfskritische IT-applicaties en workloads blijven aandrijven die essentieel zijn voor de digitale transformatie van onze klanten. We kijken ernaar uit om onze investeerdersbasis te verbreden terwijl we aan de volgende stap van deze reis beginnen."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!