Beyond Identity breidt activiteiten uit naar Benelux

13-05-2021 | door: Redactie

Beyond Identity breidt activiteiten uit naar Benelux

Beyond Identity, leverancier van passwordless oplossingen voor identiteitsbeheer, maakt vandaag bekend dat het zijn activiteiten uitbreidt naar de Benelux en de rest van de EU. Het bedrijf heeft zijn verkoop-, marketing- en engineering-team versterkt en is bezig met de voorbereidingen voor de opening van een datacenter in Frankfurt. De Benelux-regio is door de hoogwaardige internet infrastructuur een belangrijk onderdeel voor de strategische groei van Beyond Identity.

In april 2020 werd Beyond Identity door Silicon Valley-zwaargewichten Jim Clark en Tom (TJ) Jermoluk opgericht, en het bedrijf biedt een revolutionaire oplossing voor identiteitsbeheer zonder wachtwoorden.

Het gebruik van onveilige wachtwoorden worden door het platform van Beyond Identity vervangen door asymmetrische cryptografie, een technologie die wordt ingezet binnen het protocol TLS (voorheen SSL: het slotje bovenaan in de adresbalk). Deze aanpak zorgt ervoor dat wachtwoorden en lastige aanmeldprocedures niet meer nodig zijn. Bovendien maakt het een einde aan cybergevaren zoals accountovernames en ransomware-aanvallen, aldus het bedrijf.

Europa speelt een belangrijke rol in de ambitieuze groeiplannen van Beyond Identity, en dit laten de nieuwe investeringen zien.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security