Aareon neemt Twinq over

14-05-2021 | door: Redactie

Aareon neemt Twinq over

Aareon zet haar groeistrategie in Nederland voort met de overname van Twinq, specialist op gebied van software voor de VvE- en vastgoedbeheerder. Aareon Nederland B.V., de Nederlandse dochteronderneming van Aareon AG, een leverancier van ERP-software en digitale oplossingen voor de Europese vastgoedsector, heeft op 7 mei een overeenkomst getekend voor de overname van honderd procent van de aandelen van Twinq.

Twinq is een leverancier van VvE- en vastgoedsoftware in Nederland. Twinq biedt verschillende moderne en webgebaseerde klantportalen, zoals het eigenaarsportaal, incassoportaal en aannemersportaal, met als doel de administratieve last van vastgoedbeheer voor klanten te verminderen.

Jeroen Kuiper, algemeen directeur van Aareon Nederland B.V.: "Door de overname van Twinq zullen klanten in de toekomst profiteren van een verder verbeterd geïntegreerde productportfolio."

Vincent van Someren, directeur Twinq: "Als onderdeel van de internationale Aareon Groep kunnen we profiteren van de internationale synergie en ons groeipotentieel uitbreiden. Daarnaast zullen onze klanten toegang krijgen tot en gebruik kunnen maken van complementaire digitale oplossingen uit het Aareon Smart World ecosysteem."

Dr. Manfred Alflen, CEO van Aareon AG: "In het kader van de uitbreiding van ons productportfolio en groei in nieuwe markten die relevant zijn voor de vastgoedsector, boren wij met de overname van Twinq een ander marktsegment van vastgoedbeheer aan en breiden we onze aanwezigheid in de Nederlandse markt uit.“

Terug naar nieuws overzicht
Software