Veeam boekt dubbele groeicijfers

12-05-2021 | door: Witold Kepinski

Veeam boekt dubbele groeicijfers

Veeam Software, speler in backup-oplossingen voor moderne dataprotectie, kondigt wederom een kwartaal aan van double-digit-groei met een annual recurring revenue-toename (ARR) van 25% jaar-op-jaar (YoY) voor Q1 2021.

Veeam startte 2021 met de uitbreiding van public cloud-ondersteuning met de beschikbaarheid van het nieuwe Veeam Backup for Google Cloud Platform, waarmee het zijn bestaande portfolio van Veeam Backup-oplossingen voor AWS en Microsoft Azure complementeerde. Veeam Backup & Replication v11 werd ook tijdens Q1 2021 geïntroduceerd met een additionele 200 nieuwe en krachtige backup-, cloud-, DR-, security- en automation-verbeteringen. Deze dataprotectie-oplossing voor cloud, virtual, SaaS, Kubernetes en fysieke workloads is inmiddels door meer dan 130.000 gebruikers gedownload.

“De double-digit groei jaar-op-jaar in alle geo’s is de validatie dat onze oplossingen voorop lopen in de industrie en klanten voorzien van eenvoudige, flexibele en betrouwbare dataprotectie waardoor ze hun business-doelen kunnen bereiken. Het zien van dergelijke wereldwijde progressie is een geweldige prestatie in een zeer uitdagende tijd”, zegt William H. Largent, CEO en Chairman of the Board van Veeam. “Dertien opeenvolgende kwartalen met double-digit groei is niet alleen een statement richting business continuïteit en dataprotectie nu bedrijven zich naar de cloud begeven, maar ook richting de betrouwbaarheid en waarde die onze meer dan 400.000 klanten hebben ontvangen van Veeam in het afgelopen decennium.”

Terug naar nieuws overzicht