CrowdStrike en Google Cloud breiden strategisch partnerschap uit

CrowdStrike en Google Cloud breiden strategisch partnerschap uit

13-05-2021 | door: Witold Kepinski

CrowdStrike en Google Cloud breiden strategisch partnerschap uit

CrowdStrike , een speler in door de cloud geleverde bescherming van endpoints en workloads, en Google Cloud hebben vandaag een reeks productintegraties aangekondigd om gezamenlijke klanten diepgaande beveiliging, uitgebreide zichtbaarheid en workload te bieden bescherming op schaal in hybride cloudomgevingen. Deze integraties zullen een meer naadloze uitwisseling van telemetrie en gegevens tussen de twee beveiligingsplatforms mogelijk maken, waardoor een hoog beveiligingsniveau wordt gehandhaafd in de volledige cloud- of hybride omgeving van een klant.

Onder dit uitgebreide partnerschap zal CrowdStrike zijn CrowdStrike Falcon®-platform nauw integreren met de reeks beveiligingsproducten van Google Cloud, waaronder Chronicle, VirusTotal Enterprise en Google Cloud Security Command Center (SCC), waardoor beveiligingsteams de zichtbaarheid van bedreigingen in cloud- en hybride implementaties kunnen vergroten, en waardoor ze veel sneller kunnen handelen om ze aan te pakken.

“Het afgelopen jaar dwong organisaties hun digitale transformatie in recordtempo voort te zetten om externe medewerkers te ondersteunen. Digitale transformatie kan echter niet plaatsvinden zonder beveiligingstransformatie om de aanwezigheid van organisaties in de cloud te beschermen ”, aldus Amol Kulkarni, chief product officer van CrowdStrike. "Daarom zijn we er trots op onze samenwerking met Google Cloud uit te breiden en diepere integraties te bieden met hun beveiligingsmogelijkheden. Deze integraties worden mogelijk gemaakt door onze best-in-class, AI-aangedreven telemetrie om contextuele en bruikbare informatie te bieden die de respons op incidenten versnelt om cloud-workloads beter te beschermen tegen geavanceerde bedreigingsactiviteiten."

Terug naar nieuws overzicht
Security