Cato Networks breidt wereldwijd partnerprogramma uit

13-05-2021 | door: Witold Kepinski

Cato Networks breidt wereldwijd partnerprogramma uit

Cato Networks, leverancier van een SASE-platform, kondigde de uitbreiding aan van zijn Cato Networks Global Partner Program naar Managed Service Providers (MSP's). Belangrijke toevoegingen aan het partnerprogramma zijn onder meer flexibele licenties en facturering, gegarandeerde marges op concurrerende deals en een vernieuwd partnerportaal.

“Disruptieve technologieën veranderen de IT-industrie. Apparaten maken plaats voor clouddiensten, en met die verandering hebben kanaalpartners een flexibel partnerprogramma nodig dat zich aanpast aan hun bedrijf. Onze nieuwe programma-updates ontmoeten partners waar ze zich bevinden, waardoor ze de SASE-markt kunnen leiden en hun bedrijf toekomstbestendig kunnen maken”, zegt Anthony D'Angelo, vice-president van wereldwijde channel en business development bj Cato Networks.

SASE is de MSP-mogelijkheid om managed service portfolio te transformeren
SASE biedt MSP's een kans om hun bedrijf te transformeren zo meldt de tech vendor. MSP's hebben jarenlang aanzienlijke middelen geïnvesteerd om netwerk- en beveiligingsdiensten op de markt te brengen. Datacentra moesten worden gebouwd, apparaten geïntegreerd. De technische expertise en personeelskosten maakten het leveren van nieuwe managed services op zijn best een uitdaging, aldus Cato Networks.

Door SASE-services aan te bieden, vermijden MSP's de kosten en complexiteit van het ontwikkelen van nieuwe managed services. SASE-services zijn volledig geconvergeerd en kunnen vanaf de eerste dag worden geïmplementeerd. Maar MSP's vereisen wel dat ze naadloos deel uitmaken van hun portfolio. Afgelopen december heeft Cato de technische aspecten van die uitdaging aangepakt met de Cato Cloud API . Tegenwoordig gaat Cato in op de zakelijke uitdagingen waarmee MSP's worden geconfronteerd bij het leveren van SASE-servicesm aldus Cato Networks.

Lees meer details hier.

Terug naar nieuws overzicht