Native integratie van Toucan Toco met data cloud platform Snowflake

14-05-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Native integratie van Toucan Toco met data cloud platform Snowflake

Toucan Toco, gespecialiseeerd in data storytelling, lanceert een nieuwe reeks functies die specifiek zijn gebouwd voor het data cloud platform van Snowflake. De native functies integreren in de cloud-infrastructuur van Snowflake en zijn ontworpen om data-analyse en business intelligence toegankelijker te maken voor eindgebruikers. Een one-click verbinding voorkomt onboarding en gegevensduplicatie, wat tot lagere kosten en een tot 40 procent snellere integratie leidt.

Snowflake centraliseert bedrijfsdata in de cloud. Veel bedrijven hebben echter moeite hun gecentraliseerde, in de cloud gehoste data om te zetten in bruikbare inzichten op alle niveaus van hun organisatie. Toucan Toco speelt hierop in. De native functies van Toucan Toco integreren in de cloud-infrastructuur van Snowflake en zijn erop gericht om zowel technische als niet-technische eindgebruikers te voorzien van gecontextualiseerde inzichten. Hiervoor is geen training vereist. Toucan Toco biedt datagestuurde inzichten die teams in staat stellen sneller en slimmer te werken, waardoor meer waarde wordt gecreëerd voor hun organisaties en klanten.

Realtime toegang tot Snowflake-data

Zakelijke gebruikers hebben realtime toegang tot hun Snowflake-data, ook via mobiele apparaten. Zij hoeven gegevens niet uit de cloud te exporteren, dupliceren of downloaden. Wat betreft beveiliging biedt de integratie automatisch gesynchroniseerde machtigingen om Snowflake-instellingen, toe te passen op Toucan Toco. Zakelijke gebruikers hebben directe toegang tot hun eigen data zonder tussenkomst van derden om gebruikersmachtigingen in te stellen. Er kunnen echter ook aanvullende machtigingen binnen Toucan Toco worden ingesteld om gebruikers volledige controle over hun data te geven.

De Snowflake Query Optimization Engine van Toucan Toco stelt teams in staat om datamodellen te vinden, te beheren en er query's op uit te voeren, zonder dat het nodig is om datasets opnieuw te formatteren. Veel voorkomende zoekopdrachten kunnen ook vooraf worden geladen. De ingebouwde Write Back-technologie van Toucan Toco zorgt ervoor dat gebruikers alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken.

"We streven ernaar om de beste data storytelling te bieden, en onze native features voor Snowflake zijn een belangrijke stap in het leveren van de schaalbare en geïntegreerde oplossingen die internationale bedrijven nodig hebben", aldus Charles Miglietti, medeoprichter en CEO van Toucan Toco. "We maken het gemakkelijk om naar de cloud te migreren door zakelijke gebruikers direct toegang te geven tot hun data, zonder de noodzaak om deze te dupliceren of machtigingen te vernieuwen. Dit faciliteert snellere, meer kosteneffectieve resultaten voor alle soorten bedrijven."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud