Introductie van webinars in Microsoft Teams

13-05-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Introductie van webinars in Microsoft Teams

Microsoft Teams krijgt webinars en PowerPoint Live toepassingen. Bovendien wordt de presentatiemodus later in mei uitgerold. Met deze mogelijkheden beschikt de gebruiker over nieuwe manieren om gepolijste, professionele presentaties te geven tijdens vergaderingen van elke omvang, van kleine interne vergaderingen tot grote klantgerichte webinars en evenementen, allemaal vanuit één enkele applicatie zo meldt Microsoft.

De gebruiker hoeft voor de nieuwe toepassingen geen nieuwe licentie of product aan te schaffen. Deze nieuwe mogelijkheden zijn opgenomen in veel van de Office- en Microsoft 365-abonnementen die organisatie momenteel gebruiken.

Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen voor toeslagen voor overschrijding van abonnementen die deze mogelijkheden omvatten - periode.

Webinars met volledige functionaliteit voor uitgebreide klantbetrokkenheid
Nu kunnen gebruikers met Teams interactieve vergaderingen en webinars organiseren en houden voor maximaal 1000 deelnemers. Ze kunnen gebruik maken end-to-end webinarondersteuning die net zo eenvoudig is als het opzetten van een Teams-vergadering, inclusief aangepaste registratiepagina's en e-mails van deelnemers, uitgebreide presentatie-opties, hostcontroles, zoals de mogelijkheid om chat en video van deelnemers uit te schakelen en rapportage na het evenement inzicht krijgen in deelname en om de deelnemers op te volgen.

Terug naar nieuws overzicht