Poly introduceert de Voyager Focus 2

14-05-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Poly introduceert de Voyager Focus 2

Poly introduceert de Voyager Focus 2, de nieuwste toevoeging aan Poly’s bestsellerserie Bluetooth-headsets. De Voyager Focus 2 is een slimme, draadloze headset met geweldige audio en is intuïtief en gemakkelijk in gebruik.

In deze headset worden Poly’s next-generation Acoustic Fence-technologie en Advanced Digital Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) gecombineerd om jou te helpen te concentreren op wat echt belangrijk is.

John Lamarque, vicepresident en general manager van de voice collaboration & professional headset businessunit bij Poly: “In dit tijdperk waarin je overal kunt werken en achtergrondgeluiden van alle kanten komen, zagen we een kans voor de nieuwe Voyager Focus 2-headset. We creëerden een letterlijke focuszone – iets wat nog het meest in de buurt komt van een virtuele geluidswal. De Voyager Focus 2 is uitgerust met drie niveaus van hybride ANC, onze high-performance microfoons en Poly’s Acoustic Fence-technologie. Daardoor is je call alles wat je hoort, terwijl alles wat je collega’s horen jouw stem is. Deze headset is het beste van het beste en heeft de dagelijkse comfort die je nodig hebt om gefocust te blijven.”

Terug naar nieuws overzicht